Élj át egy klasszikus Pokémon mesét, amit a Pokémon Go inspirált, amint megjelenik a Pokémon: Let’s Go, Pikachu! és a Pokémon: Let’s Go, Eevee! Nintendo Switch konzolra 2018. November 16-án

1

Vidd magaddal Pikachu-t vagy Eevee-t egy feledhetetlen kalandra a Kanto régión keresztül, és készülj a pokémonvadászatra az áramvonalasított játékmenettel, amit a Pokémon GO inspirált, amint megjelenik a Pokémon: Let’s Go, Pikachu! és Pokémon: Let’s Go, Eevee! Nintendo Switch konzolra 2018. november 16-án. Nézd meg az új megjelenési előzetest a YouTube-on.

A több mint 300 millió világszerte eladott Pokémon játékkal, és a több mint 800 millió Pokémon GO applikáció-letöltéssel a Pokémon-mánia, ami 1999-ben érkezett meg Európába, várhatóan csak tovább erősödik a Pokémon: Let’s Go, Pikachu! és Pokémon: Let’s Go, Eevee! játékok pénteki megjelenésével. A Pokémon-sorozat ezen két új főszériás játéka kizárólag Nintendo Switch konzolra jelenik meg, az egyedi otthoni konzolra a Nintendótól, amivel bárhol, bármikor és bárkivel lehet játszani, és ami világszerte már több mint 22 millió eladott példánnyal büszkélkedhet.

 

A Pokémon GO játékosoknak lehetőségük van átvinni bizonyos Pokémonjaikat, amiket az utcán gyűjtöttek, a Pokémon: Let’s Go, Pikachu! és Pokémon: Let’s Go, Eevee! játékokba. Ehhez csak csatlakoztatniuk kell okoskészüléküket a Nintendo Switch konzolhoz Bluetooth Low Energy kapcsolaton keresztül.

 

Élvezd az izgalmas történetet, és tudd meg, hogy kezdődött az egész

 

Az új játékok kicsik és nagyok számára egyaránt élvezhetőek, és a sorozat húsz éves történelmében először, most még azok is becsatlakozhatnak egy klasszikus Pokémon-történetbe. és igazi pokémon-trénerekké válhatnak, akik a pokémonok világával először a Pokémon GO alkalmazáson keresztül találkoztak. A játékosok kalandjukat Palett városban kezdik, és útjuk során rengeteg pokémont ismernek meg, kapnak el és nevelnek fel, mialatt azon igyekeznek, hogy a legjobb pokémon-edzővé váljanak. A történetben, ami a Pokémon Yellow: Special Pikachu Edition játékon alapszik, és most HD felbontásban érkezik a nappalikba, a játékosoknak Pikachu vagy Eevee partnerük segítségével kell majd azon igyekezniük, hogy a Rakéta Csapat gonosz mesterkedéseit megakadályozzák, akik a pokémonokat saját ártó céljaikra akarják felhasználni. Még az után is, hogy a történet végére érnek, rengeteg tennivalójuk akad: kihívhatnak képzett mesteredzőket, megpróbálhatják elkapni mind a 151 pokémont, és még sok-sok egyéb kihívás vár rájuk. Ráadásul azok a pokémonok, amelyek a Kanto-régióból származnak, és a Pokémon GO alkalmazásban kapta el őket a játékos, átvihetőek a Pokémon: Let’s Go, Pikachu! és Pokémon: Let’s Go, Eevee! játékokba.

 

Hívd meg egy barátodat, hogy vegyen részt a kalandban bárhol és bármikor

 

A barátok és családtagok is bekapcsolódhatnak a mókába, és segítő kezet nyújthatnak a Support Play funkció használatával. Például, e funkció jóvoltából lehetősége van két testvérnek arra, hogy együtt fedezzék fel a játék világát úgy, hogy egy Joy-Con és egy Poké Ball Plus (vagy fejenként egy-egy Joy-Con) kontrollert használnak – sőt, még mindkettőjüknek külön kísérő pokémonjuk is lehet, aki követi őket útjuk során. A csatákban mindketten irányíthatnak egy-egy pokémont, és parancsokat adhatnak nekik, így növelve a győzelem esélyét, valamint ha egyszerre dobnak el pokélabdákat, a vad pokémonok befogására is nagyobb az esélyük. Ráadásul a Nintendo Switch konzol egyedi képességeinek hála otthon a tévé előtt, de akár útközben is vadászhatnak pokémonokra, és együtt szórakozhatnak bárhol és bármikor.

 

Fogj Pokémonokat úgy, mint még soha a Poké Ball Plus készülék segítségével

 

A Pokémon sorozat történetében most először, a játékosok megragadhatnak egy Poké Ball Plus kontrollert is, aminek a segítségével dobómozdulat utánzásával kaphatnak el pokémonokat, épp úgy, ahogy egy igazi edző tenné. A Poké Ball Plus egy pokélabda formájú készülék, ami a Joy-Con kontrollert helyettesítheti a Pokémon: Let’s Go, Pikachu! és Pokémon: Let’s Go, Eevee! játékokban. A mozgásvezérlés mellett ráadásul a Poké Ball Plus azt is lehetővé teszi, hogy a játékos érezze a Pokémon mocorgását a labdában, és hallja a hangját is – egészen olyan érzés, mintha egy igazi pokémont kaptál volna el!

 

A Poké Ball Plus a Pokémon GO alkalmazással is kompatibilis, tehát amíg csatlakozik, a játékosoknak elő sem kell venniük telefonjukat ahhoz, hogy észrevegyék, ha egy pokémon felbukkan a közelükben. A Poké Ball Plus kontrolleren található gomb megnyomásával eldobhatnak egy pokélabdát, és a készülék fényhatásokkal és rezgéssel jelzi, hogy sikeres volt-e befogási kísérletük. Amíg a Poké Ball Plus csatlakozik a játékos okostelefonjához, folyamatosan méri az általa megtett távolságot is, így a kontroller segítségével tojásokat is lehet keltetni, illetve cukorkákat gyűjteni a Pokémon pajtástól.

 

Ha még több mókára vágysz, kapcsolódj a Pokémon GO alkalmazáshoz!

 

A Pokémon GO és a Pokémon: Let’s Go, Pikachu! illetve Pokémon: Let’s Go, Eevee! játékok között mély kapcsolat van. Azok a Kanto-régióban honos pokémon egyedek, amelyeket eredetileg a Pokémon GO alkalmazásban kaptál el, átvihetőek a két új Nintendo Switch játékba is.

8

 

A GO Park Komplexum az a hely, ahova a játékosok pokémonjai megérkeznek, miután szinkronizálták a Pokémon GO alkalmazást a Pokémon: Let’s Go, Pikachu! vagy Pokémon: Let’s Go, Eevee! játékokkal. Itt megnézhetik pokémonjaikat, amint szaladgálnak és pajtásaikkal mókáznak. Nincs korlátozva, mennyi Pokémon GO fiókot lehet egyetlen mentési fájlhoz kapcsolni a Pokémon: Let’s Go, Pikachu! vagy Pokémon: Let’s Go, Eevee! játékokban. Ez azt jelenti, hogy a játékosok nem csak saját Pokémon GO fiókjukat szinkronizálhatják, hanem akár barátaiktól és családjuktól is kaphatnak pokémonokat.

 

Csatlakozz Pikachu-hoz vagy Evee-hez egy kalandban a Kanto régión keresztül, és kapj el Pokémonokat egészen új módokon, amint megjelenik a Pokémon: Let’s Go, Pikachu! és Pokémon: Let’s Go, Eevee! Nintendo Switch konzolra 2018. november 16-án. Élj át egy klasszikus Pokémon-történetet, és fogj Pokémonokat a Poké Ball Plus kontrollerrel, vagy akár hozd át a Pokémon Go alkalmazásban gyűjtött Pokémonjaidat a Pokémon: Let’s Go, Pikachu! és Pokémon: Let’s Go, Eevee! játékokba.