EGY HATALMAS KALAND VÁLIK MÉG NAGYOBBÁ AZ ÚJ CAPTAIN TOAD: TREASURE TRACKER – SPECIAL EPISODE DLC-VEL, AMI MÁR ELÉRHETŐ NINTENDO SWITCH KONZOLRA

Eljött az idő a kalandorpalánták számára, hogy újra magukra kapják hátizsákjaikat és fejlámpáikat, mert a Captain Toad: Treasure Tracker – Special Episode* már elérhető Nintendo Switch konzolra. Az először a február 13-ai Nintendo Direct közvetítésben bemutatott fizetős letölthető tartalom már elérhető a Nintendo eShopon keresztül, és 18 új kihívást tartalmaz, köztük öt új pályát és új Shiny Crown-okat, amelyeket a pályákon lehet felkutatni. Az új pályák között olyan színes és izgalmas környezeteket találunk, mint elsüllyedt hajók vagy egy cukorkákból felépülő királyság. Ráadásul azok számára, akik most először indulnak Captain Toaddal kalandozni, elérhető egy digitális csomag a Nintendo eShopban, ami tartalmazza mind a fő játékot, mind a DLC-t.

 

A Captain Toad: Treasure Tracker egy puzzle-platformer játék, amiben a játékosnak Captain Toad karakterét és kalandorpartnerét, Toadette-t kell átvezetnie egy sor furfangosan megtervezett, 3D-s pályán. A cél, hogy megszerezze minden szinten a csillagot, amivel továbbhaladhat, de ezen kívül is rengeteg elrejtett gyűjtögetnivalót találhatnak a szemfüles játékosok menetközben. Maga Captain Toad lehet, hogy nem úgy néz ki, mint a tipikus hős – például a nagy hátizsákja garantálja, hogy mozgásrepertoárjában az ugrabugrálás nem szerepel – de bátor és elszánt, és soha nem adja fel a küzdelmet céljaiért. A Captain Toad: Treasure Tracker Áttekintő előzetes jó kiindulási pont lehet a játékkal való ismerkedéshez az érdeklődő kalandorjelölteknek.

 

Mindezen felül egy ingyenes frissítés is megjelent februárban, aminek köszönhetően a játék minden pályája játszhatóvá válik kétszemélyes co-op módban is – tökéletes barátoknak vagy családoknak, akik közösen szeretnék felfedezni a Captain Toad: Treasure Tracker világát. Négy szem mindig többet lát, amikor elrejtett kincsekre vadásztok!

 

A Captain Toad: Treasure Tracker Special Episode DLC egy nagy adag új tartalmat ad hozzá a bájos puzzle-platformer játékhoz. Már letölthető Nintendo Switch konzolra, és szólóban vagy kétszemélyes co-op módban egy baráttal egyaránt élvezhető.