AZ ÚJ INDIE WORLD BEMUTATÓ TÖBB MINT 20 ÚJ, FÜGGETLEN JÁTÉKRÓL RÁNTOTTA LE A LEPLET, MELYEK 2020-BAN JELENNEK MEG NINTENDO SWITCH KONZOLRA

A mai napon a Nintendo új Indie World prezentációt tett közzé, melyben a 2020 folyamán Nintendo Switch konzolra megjelenő indie játékok széles választéka mutatkozott be. Ezek között voltak eredeti platformerek, mint a Blue Fire ; akció-RPG játékok, mint a Baldo ; a No Man’s Sky-t is készítő Hello Games következő játéka, a The Last Campfire; és folytatások, mint a PixelJunk Eden 2 és az Exit the Gungeon, melyek közül az utóbbi ma jelenik meg Nintendo Switch konzolra.

 

Az Indie World – 17.03.20 (Nintendo Switch) videót teljes terjedelmében megnézheted, és további információkat szerezhetsz az Indie World Hub -on keresztül a Nintendo hivatalos weboldalán.

 

A következő játékok mutatkoztak be a videóban:

 

  • Exit the Gungeon a Dodge Roll & Singlecore Games fejlesztőitől: Az Exit the Gungeon egy bullet-hell dungeon climber stílusú játék, mely közvetlenül az Enter the Gungeon történetét folytatja. Egy állandóan változó fegyverrel felszerelkezve, csillapíthatatlan étvággyal a zsákmányolásra, a jó öreg dodge-rollokkal minden hősnek saját útját járva kell felkapaszkodnia az egyre nehezedő liftekben. Az Exit the Gungeon időzített konzolexkluzív játékként jelenik meg a mai nap folyamán!
  • The Last Campfire a Hello Games-től: Fedezd fel a gyönyörű vadont, tele elveszett népekkel, különös lényekkel és titokzatos romokkal, miközben azért vándorolsz, hogy meggyújtsd az utolsó tábortüzet. Élj át egy megható történetet varázslatról és rejtélyekről, amint a The Last Campfire megjelenik Nintendo Switch konzolra idén nyáron.
  • Blue Fire a Robi Studios-tól: Kelj útra egy lélegzetelállító kalandban Penumbra kihalt királyságában és derítsd ki a rég elfeledett birodalom rejtett titkait. Fedezd fel a misztikus templomokat, találkozz túlélőkkel és vállalj el különös küldetéseket, hogy értékes tárgyakat gyűjthess. Egy sötét világ vár rád a Blue Fire játékban, ami először Nintendo Switch konzolra jelenik meg, időzített exkluzívként idén nyáron.
  • Baldo a Naps Team-től: Találkozz furcsa és vicces karakterekkel, és merülj el a Baldo lenyűgöző világában, egy akció-kaland RPG játékban, tele rejtvényekkel, érdekfeszítő játékmenet-mechanikával, és aprólékosan kidolgozott dungeonökkel, melyek egy hatalmas, interaktív, nyílt világban helyezkednek el. A Baldo először Nintendo Switch konzolra jelenik meg időzített konzolexkluzívként idén nyáron.
  • I Am Dead a Hollow Pond-tóls: Az I Am Dead egy bájps puzzle kaland játék a Hohokum és a Wilmot’s Warehouse készítőitől, ahol a túlvilágot fedezhetjük fel. Az I Am Dead először Nintendo Switch konzolra jelenik meg időzített konzolexkluzívként később az év folyamán.
  • ARK a Tic Toc Games-től: Itt az idő mopszok, macskák, medvék és nyulak számára, hogy megmentsék a naprendszert! Hívd át barátaidat, és vezessetek erős de cuki űrhajókat, miközben visszaveritek az ellenség támadásait az oldalirányban haladó, lövöldözős játékban. A B.ARK Nintendo Switch konzolra robban be először, időzített konzolexkluzívként 2020 vége felé.
  • Cyanide & Happiness – Freakpocalypse: Part 1 az Explosm Games-től: Coop „Go Away, Weirdo” McCarthy képében játszol, és arra törekszel, hogy a világot egy jobb hellyé tedd. A gond az, hogy senki se bír téged, a suli szívás, nem találsz bálozó partnert magadnak, mindenki téged cikiz (tanáraidat is beleértve) és minden igyekezeted, hogy segíts, csak ront a helyzeten. Készülj egy furcsasággal teli világ megtapasztalására, amint megjelenik a Cyanide & Happiness – Freakpocalypse: Part 1 először Nintendo Switch konzolra, időzített exkluzívként idén nyáron.
  • Summer in Mara a Chibig-tól: Gondozd saját szigetedet és fedezd fel az óceánt ebben a farmolós kalandban. Ismerd meg Koa történetét egy játékban, ami a kertészkedést kombinálja a barkácsolással és a felfedezéssel egy trópusi szigetvilágban, színes stílusban és verhetetlen történettel. A Summer in Mara először Nintendo Switch konzolra jelenik meg időzített exkluzívként idén tavasszal.
  • Quantum League a Nimble Giant Entertainmenttől: A Quantum League egy forradalmi időparadox lövöldözős játék: egy kompetitív online* FPS, ahol egy időhurokban harcolsz, taktikusan összeállva múlt- és jövőbéli önmagaddal 1v1 és 2v2 meccsekben. A Quantum League 2020 végén időutazik a Nintendo Switch konzolra.
  • The Good Life a White Owls Inc.-től: Játssz egy new yorki újságíró bőrébe bújva, és szaglássz körbe Rainy Woods boldog kis városában az angol vidéken. Azonban Rainy Woods nagy titkot rejteget. Teliholdas éjszakákon a lakosok kutyákká és macskákká változnak. Élvezd Rainy Woods furcsa báját, amint a The Good Life megjelenik Nintendo Switch konzolra még idén.
  • PixelJunk Eden 2 a Q-Games-től: Ugorj, pörögj, lendülj és győzz le behatoló lényeket, miközben pollent gyűjtesz, és virágba borítod a kerteket. Utad során sokféle teremtménnyel találkozol a gyönyörűen megalkotott földönkívüli világban, amit felfedezhetsz és felszabadíthatsz. Éld át a szinesztézia élményét, miközben a vizuális művészet és Baiyon csodás zenéje körbevesz, és egyesülsz Grimpeddel és a PixelJunk Eden 2 lélegzetelállító esztétikájával. Élvezd ezt a csodálatos világot egyedül vagy egy barátoddal helyi multiplayerben, amint a PixelJunk Eden 2 megjelenik Nintendo Switch konzolra idén nyáron.
  • Faeria az Abrakamtól: Egyedi, élő táblájával a Faeria igazi kihívás lesz igazi stratégiai kártyacsatáival. Alkosd meg paklidat, alakítsd a csatamezőt, és harcolj a győzelemért! A Faeria Nintendo Switch verziója 2020 tavaszán érkezik!
  • Eldest Souls a Fallen Flag Studio-tól: Egy sötét fantáziavilágban játszódik az Eldest Souls, ami a boss-rush játékmenetet kombinálja a nagy mértékben egyedivé tehető harcrendszerrel. Legyél az elsők között, akik szembeszállnak a kihívással, amint az Eldest Souls megjelenik Nintendo Switch konzolra, időzített konozolexkluzívként idén nyáron.
  • Moving Out az SMG Studio/DevM Games-től: A kooperatív játék szerelmeseinek: a Moving Out egy akció-, puzzle-, fizikaalapú költöztetőszimulátor, ami egészen új értelmet ad a „kanapé co-op” kifejezésnek. Játssz egyedül, vagy helyi multiplayerben barátaiddal a több mint 50 pályán, arcade, story és versus játékmódokban. A Moving Out április 28-án jelenik meg Nintendo Switch konzolra, de már a mai naptól elővásárolható. Aki ki szeretné próbálni a Moving Outot már most, a Nintendo eShopban a Nintendo Switch konzolon találhat egy ingyenes demóverziót is.
  • Sky Racket a Double Dash Studios-tól: Bolondos, élénk színekkel teli világok felett repülhetsz, ahol csak te, stílusos sálad és egy lézerteniszütő szálltok szembe szőrmók ellenségek hordáival, akik megpróbálnak téged visszafújni a földre. A klasszikus shoot’em-upokat és a kockatörőket kombináló Sky Racket a világ első „Shmup Breaker!” játéka. A Sky Racket ma jelenik meg Nintendo Switch konzolra!

 

További indie játékok, melyek említésre kerültek a videóban, és idén érkeznek a Nintendo Switch konzolra: a Blair Witch a Bloober Teamtől, a Bounty Battle a Dark Screen Games-től, a Dicey Dungeons a Distractionware Limitedtől, a Ghost of a Tale a SeithCG-től, a Sky: Children of the Light a thatgamecompany-tól, a Superliminal a Pillow Castle-től valamint a Wingspan a Monster Couch-tól.

Mivel ilyen sok izgalmas indie játék elérhető Nintendo Switch konzolra, a Nintendo eShop Wish List funkciója hasznos segítség lehet számontartásukban. Sőt, hogy kezelésük még kényelmesebb legyen, a Nintendo Switch Wish Listed tartalmát a hivatalos Nintendo weboldalon keresztül is elérheted, szerkesztheted, és hozzáadhatsz további játékokat. További információk ezzel az új funkcióval kapcsolatban elérhetőek itt.

 

Az Exit the Gungeon a mai nap folyamán jelenik meg, és rengeteg más játék megjelenése is várható a 2020-as év folyamán, úgyhogy ez az esztendő is akciódúsnak ígérkezik az indie játékok szerelmesei számára a Nintendo Switch konzolon.

 

Összefoglaló a kiemelt játékokkal kapcsolatos legfontosabb információkról:

Cím Európai megjelenés időpontja Nintendo Switch konzolra
Exit the Gungeon 2020. március 17.
The Last Campfire 2020 nyár
Blue Fire 2020 nyár
Baldo 2020 nyár
I Am Dead 2020
B.ARK 2020 vége
Cyanide & Happiness – Freakpocalypse: Part 1 2020 nyár
Summer in Mara 2020 tavasz
Quantum League 2020 vége
The Good Life 2020
PixelJunk Eden 2 2020 nyár
Faeria 2020 tavasz
Eldest Souls 2020 nyár

 

Összefoglaló további játékokkal kapcsolatos legfontosabb információkról:

Cím Európai megjelenés időpontja Nintendo Switch konzolra
Blair Witch 2020 nyár
Ghost of a Tale 2020 tavasz
Sky: Children of the Light 2020 nyár
Sky Racket 2020. március 17.
Superliminal 2020 nyár
Wingspan 2020 tavasz
Dicey Dungeons 2020
Bounty Battle 2020 nyár
Moving Out 2020. április 28.

 

 

 

Megjegyzések:

*Internetkapcsolat szükséges az online játékhoz. Az online szolgáltatások használatához létre kell hoznod egy Nintendo Fiókot, és elfogadnod a kapcsolódó felhasználói szerződést. A Nintendo Fiók Adatvédelmi Irányelvek érvényesek. Egyes szolgáltatások lehet, hogy nem minden országban elérhetőek. Egyes szolgáltatásokhoz előfizetés lehet szükséges. A fizetős online szolgáltatások elérhetősége földrajzi elhelyezkedéstől függően korlátozott lehet.