AZ AXIOM VERGE 2 ÉS A SPORTS STORY A SZÁMOS ÚJ INDIE JÁTÉK KÖZÖTT, AMIK 2020-BAN ÉRKEZNEK NINTENDO SWITCH KONZOLRA

Egy új Indie World videóban a Nintendo, a világ minden tájáról érkező független fejlesztők segítségével bepillantást engedett számos indie játékba, melyek 2020 során érkeznek majd a Nintendo Switch konzolra – valamint két új játékot is bejelentett, amik a mai nap folyamán jelennek meg. A videóban felsorolt játékok változatos kínálatában többek között szerepelt az Axiom Verge 2 is, a sokat méltatott Axiom Verge folytatása; a Sports Story, a népszerű Nintendo Switch-exkluzív Golf Story készítőitől; valamint a retro-inspirált verekedős játék, a Streets of Rage 4. A mai napon megjelenő a The Talos Principle: Deluxe Edition és a Dauntless teszik kerekké a Nintendo Switch konzolra 2019-ben megjelent indie játékok masszív kínálatát.

Az Indie World – 10.12.19 (Nintendo Switch) videót teljes terjedelmében megnézheted, és további információkat szerezhetsz az Indie World Hub aloldalon a hivatalos Nintendo weboldalon.

A videóban kiemelt játékok közül:

 

  • Axiom Verge 2 a Thomas Happ Games-től: Fedezd fel az Axiom Verge univerzum eredetét a kritikusok által is sokat méltatott Axiom Verge 2 régóta várt folytatásában, ami 2020 őszén jelenik meg Nintendo Switch konzolra.
  • Sports Story a Sidebar Games fejlesztőitől: A Golf Story alkotóitól itt egy új kaland, tele golffal, tenisszel, dungeonökkel, kémkedéssel, minijátékokkal és rengeteg baráttal – valamint ellenséggel -, akikkel utad során találkozol. A Sports Story kizárólag Nintendo Switch konzolra jelenik meg, 2020 közepén.
  • Dauntless a Phoenix Labs-tól: Csatlakozz játékosok millióihoz a Dauntless-ben a leggyorsabban növekvő online akció-RPG játékban, és fedezz fel egy hatalmas, ingyenesen játszható online világot. Álljatok össze, és győzzetek le Behemótokat barátaiddal a világ minden tájáról, ebben az igazi platformközi kalandban, amint megjelenik a mai napon Nintendo Switch konzolra a Csakis a Nintendo Switch konzolon játszó Slayerek számára elérhető a Skyfighter páncélzat és a Skymetal fegyverkészlet, amikkel biztosan a legjobban fogsz kinézni a vadászaton. Ez a kozmetikai készlet tartalmaz skint mind a 7 fegyvertípusra a Dauntless-ben, és egy stílusos páncélzatot is.
  • The Talos Principle: Deluxe Edition a Croteamtől: Több mint 120 komplex fejtörőt kell megoldaniuk a játékosoknak, és drónokat eltéríteni, lézersugarakat irányítani, és időt másolni, hogy bebizonyítsák rátermettségüket. A The Talos Principle: Deluxe Edition a mai napon jelenik meg Nintendo Switch konzolra!
  • The Survivalists a Team17-től: A The Survivalists kombinálja a barkácsolást, bázisépítést és a túlélést, egy-két meglepetéssel fokozva, ebben az új kalandjátékban az Escapists univerzumban. Ráadásul a Nintendo Switch konzolon akár négy játékos is együtt játszhat helyi vezeték nélküli kapcsolaton vagy online multiplayer módban. A The Survivalists 2020-ban jelenik meg Nintendo Switch konzolra.
  • Streets of Rage 4 a Dotemu / Guard Crush Games / Lizardcube fejlesztőitől: A Streets of Rage 4 a legendás Streets of Rage trilógia verekedős játékstílusára épít, új mechanizmusokkal, friss történettel és rengeteg veszélyes pályával, ahol a bűnözési komoly problémát jelent. Sok-sok, tányéron tálalt párolt csirke, és elintézésre érett rosszfiú vár rád a Streets of Rage 4 játékban, ami 2020 első felében érkezik a Nintendo Switch konzolra.
  • Gleamlight a D3PUBLISHERtől: Az ólomüveg motívumot használva ez az egyedi játék egy kard szerepébe (igen, jól olvastad, egy kard) helyezi a játékost, egy félelmetes, de kedves történetben, amit gyönyörű üvegvilágban ismerhetsz meg. A Bloodstained: Ritual of the Night készítőitől a Gleamlight 2020 elején érkezik a Nintendo Switch konzora.
  • SkateBIRD a Glass Bottom Games-től: Nézd csak ezeket az édes kis madárkákat, hogy rongyolnak a deszkáikon! Akár a hajlékony szalmaszálakon hasítanak, akár tűzőgépek fölött ugratnak, akár ragasztószalaggal összetartott parkon vágnak át, ezek a deszkás madarak, mindig a legjobb formájukat hozzák – és közben imádnivalóan néznek ki. A SkateBIRD 2020 végén jelenik meg Nintendo Switch konzolra.
  • Bake ’n Switch a Streamline Media Grouptól: Ebben a party-bunyós játékban, ami nagyon kaja-fókuszú, akár négy játékos* is egy csapatként osztogathat pofonokat, kombinálhat és süthet tésztákat, mielőtt az idő lejár. A Bake ’n Switch 2020 nyarán Nintendo Switch konzolra is kifőz valami különlegeset.
  • SuperMash a Digital Continue csapatától: Egy óda a videojáték-kultúrához, a SuperMash egy testvérpár által vezetett játékboltban játszódik, ahol a tulajok felfedeznek egy titokzatos játékkonzolt. A játékosok sosem tudhatják előre, mi vár rájuk a SuperMash-ben, mert ez a játék számos stílust kever össze, és minden alkalommal különböző élményt teremt. A SuperMash fel fogja rázni a dolgokat, mikor 2020 májusában megjelenik Nintendo Switch konzolra.
  • Sail Forth a The Quantum Astrophysicists Guildtől: Semmi sem fogható egy nyíltvízi kalandhoz, klasszikus hajós akcióval és felfedezéssel. A Sail Forth játékban a teljes térkép procedurálisan generált, és a játékosok szigeteket fedezhetnek fel, küldetéseket vállalhatnak, tengerészeket menthetnek, és kalózoktól fosztogathatnak. A Sail Forth 2020-ban köt ki Nintendo Switch konzolon.
  • Murder by Numbers a Mediatonic-tól: A TV-stúdióktól a csillogó díjátadókig, a játékosok felfedezhetik egy szövevényes, megtévesztéssel és persze gyilkossággal terhelt összeesküvés hátterét, amint pixelenként összerakják az igazságot. A Masakazu Sugimori, a Phoenix Wright: Ace Attorney és a Viewtiful Joe zeneszerzője által hangszerelt játék, a Murder by Numbers legelőször Nintendo Switch konzolra fog megjelenni időzített exkluzívként, 2020 elején.
  • Liberated az Atomic Wolf csapatától: A Liberated a cyberpunk művészetet, a kézzel rajzolt képregényeket és az interaktív akciót kombinálva teremt lenyűgöző élményt. Miközben a játékosok az oldalakat lapozgatják, oldalirányban haladó lövöldözésben és platformer akcióban vesznek részt, az igazságot számos szempontot ötvözve ismerhetik meg. A Liberated először Nintendo Switch konzolra fog majd megjelenni időzített exkluzívként, 2020-ban.
  • Boyfriend Dungeon a Kitfox Games-től: Ebben a randizós szimulátor-dungeon crawler mixben a játékosoknak számos szerelmükkel kell szert tenniük feledhetetlen élményekre, miközben kihasználják egyedi harcstílusaikat, hogy kiírtsák a szörnyeket, és felfedezzék a dungeonök titkait. A Boyfriend Dungeon több akar lenni, mint egyszerű barát a Nintendo Switch konzolon, 2020-ban.
  • Dreamscaper az Afterburner Studios-tól: Néha az egyetlen út, hogy egy kemény problémát megoldjunk, az, ha egyenesen szembenézünk vele… még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy a rémálomszerű depresszió ellen harcolunk egy fiatal nő tudatalattijában. A Dreamscaper a verekedős, lövöldözős, és dungeon crawler játékok elemeit kombinálja, és időzített exkluzívként Nintendo Switch konzolra fog először megjelenni 2020 elején.
  • Oddworld: Stranger’s Wrath az Oddworld Inhabitants-tól: Ebben a klasszikus akció-kalandjátékban a játékosoknak Stranger szokatlan számszeríjával kell megtanulniuk bánni, ami élő lövedékeket használ – rágcsálóktól bogarakig. A frissített FPS irányítással és a giroszkópos célzással a klasszikus legteljesebb verzióját kapjuk 2020 januárjában a Nintendo Switch konzolon. A mai naptól elővásárolható.

Egy élőben közvetített Indie World prezentáció során a Nintendo a hamarosan Nintendo Switch konzolra megjelenő indie játékok izgalmas sorát mutatta be. A Dauntless és a The Talos Principle:Deluxe Edition a mai napon jelenik meg, míg az Axiom Verge 2, a Sports Story, a Steets of Rage 4 és sok más játék 2020 folyamán.

 

Összefoglaló a kiemelt játékokkal kapcsolatos legfontosabb információkról:

Cím Kiadó Európai megjelenés időpontja Nintendo Switch konzolra
Axiom Verge 2 Thomas Happ Games 2020 ősz
Sports Story Sidebar Games 2020 közepe
Streets of Rage 4 Dotemu 2020 első fele
The Talos Principle: Deluxe Edition Croteam Később, a mai nap folyamán
Dauntless Phoenix Labs Később, a mai nap folyamán
Oddworld: Stranger’s Wrath Oddworld Inhabitants 2020 január
Dreamscaper Afterburner Studios 2020 eleje
Murder by Numbers Mediatonic 2020 eleje
Gleamlight D3PUBLISHER 2020 eleje
SuperMash Digital Continue 2020 május
Bake ’n Switch Streamline Media Group 2020 nyár
SkateBIRD Glass Bottom Games 2020 vége
Sail Forth The Quantum Astrophysicists Guild 2020
Liberated Atomic Wolf 2020
Boyfriend Dungeon Kitfox Games 2020
The Survivalists Team17 2020

 

Megjegyzések:

*További kiegészítők szükségesek a többszemélyes játékhoz. Külön vásárolható