ANIMAL CROSSING: POCKET CAMP MEGJELENT OKOSKÉSZÜKÉKEKRE EURÓPÁBAN

A Nintendo egyik legnépszerűbb sorozatában, az Animal Crossingban a játékos egy kedves és furcsa világba csöppen, ahol rengeteg féle állattal találkozik, akik mind érdekes személyiségek. Miközben a játékos kibővíti és kidekorálja saját kis hajlékát, a közösséget is egyre jobban megismeri. Az első Animal Crossing játékban, ami okoskészülékeken játszható, élvezhetjük állat barátaink társaságát, bútorokat készíthetünk és nyersanyagokat gyűjthetünk, miközben egy tábort menedzselünk. Az Animal Crossing: Pocket Camp már elérhető iOS és Android-kompatibilis okoskészülékeken egész Európában.

SQ_SmartDevice_AnimalCrossingPocketCamp_image420w

Egy friss videóbemutatóban megismerkedhettünk az Animal Crossing: Pocket Camp számos funkciójával. A prezentáció terjes terjedelmében való megtekintéséhez látogassanak el a https://ac-pocketcamp.com weboldalra.

Néhány a játék érdekes funkciói közül:

  • Menedzseld a menedzsered: Amikor új játékot kezdünk az Animal Crossing: Pocket Camp-ben, ki kell választanunk saját táborigazgató karakterünket, akinek a képében játszunk majd. Választhatunk, hogy fiúk vagy lányok leszünk, és személyre szabhatjuk bőrszínünket, hajunkat és szemünket – amilyet csak szeretnénk.
  • Kézművesség: Nyersanyagok, mint például gyümölcsök és fa összegyűjtésével használati tárgyakat készíthetünk a tábor számára. Ezek között találunk bútorokat és dísztárgyakat egyaránt, például kanapékat, padokat, de kosarakat és szobanövényeket is. Tárgyak készítéséhez csak beszélnünk kell a jól ismert Animal Crossing lakóval, Cyrussal, és leadni a rendelést. Amint elkészült a tárgy, bárhol elhelyezhetjük azt a táborban, vagy a saját lakrészünkben.
  • Leaf Ticketek: Leaf Ticketeket a játék során is lehet szerezni, de valódi pénzért is lehet venni, és sokféleképpen felhasználhatóak a játékban. Például használhatóak a tárgyak elkészítéséhez szükséges idő rövidítésére, arra, hogy könnyebben jussunk nyersanyagokhoz, vagy hogy megváltoztassuk lakókocsink külsejét.
  • Barátságszintek: Az Animal Crossing: Pocket Camp-ben beszélgethetünk állat barátainkkal, és teljesíthetjük kéréseiket, hogy ezzel elmélyítsük velük barátságunkat. Ha szintet lépünk a velük való barátságban, vagy a kedvenc tárgyaikkal dekoráljuk ki a tábort, lehet, hogy meglátogatnak minket.
  • Mindenféle barátok: Az Animal Crossing: Pocket Campben nem minden barátod visel szőrt vagy tollakat a testén. Elküldheted Player ID-det valódi barátaidnak, akiknek szintén megvan a mobilján a játék, sőt random játékosok is meglátogatják táborodat időről időre. Ilyenkor vásárolhatsz tőlük vagy adhatsz el nekik tárgyakat a Market Boxon keresztül.
  • Tikk-takk: Hasonlóan a korábbi Animal Crossing játékokhoz, az idő az Animal Crossing: Pocket Campben is úgy telik, mint a valóságban. Ahogy reggel, dél, este és éjszaka váltják egymást, a játékban is változik a környezet, és különböző állatok bukkannak fel.
  • Térkép: Az Animal Crossing: Pocket Camp tele van helyekkel, amiket meglátogathatsz és felfedezhetsz. A táboron kívül lakókocsiddal elmehetsz a tengerpartra, az erdőbe, a folyóhoz, sőt még egy szigetre is.
  • Piactér: A vásárlásmániások mekkája, a Market Place, tele van üzletekkel, amiket az ismerős Animal Crossing karakterek vezetnek, mint például Timmy, Tommy vagy az Able nővérek. A rengeteg féle üzlet a piactéren egyaránt kínál bútorokat és ruhadarabokat. Minden üzletnek változó a kínálata, úgyhogy látogasd őket rendszeresen!
  • OK Motors: Emlékszel a lakókocsira, amit néhány ponttal ezelőtt emlegettünk? Ezt a kocsit nem csak arra lehet használni, hogy utazgass vele a játék helyszínei között. Ha ellátogatsz az OK Motors üzletbe, tárgyakat szerezhetsz, amivel személyre szabhatod lakókocsid kinézetét, például bútorokat belülre, vagy egyedi festést a külsejére. Olyan ez, mint azok a menő pici garzonok…csak éppen négy keréken!
  • Bővülő tábori élet: A sok-sok dolog mellett, amit a táborban már most is megtehetsz, idővel szezonális eventek is bekerülnek a játékba, hogy az mindig új meglepetéssel szolgáljon és megőrizze az újdonság erejét. Ezeken az alkalmakon tematikus, korlátozott ideig elérhető bútorok és öltözetek jelennek meg játékfrissítéseken keresztül. A frissítések a megjelenés után válnak majd időről időre elérhetővé.