amiibo

Érintsd meg, kövesd és csatlakozz a játékhoz!

A kölcsönhatás egy új formáját fedezi fel a kedvenc Nintendo karaktereddel.  Ha a figurával játszás közben hozzáérsz az NFC érintkezési ponthoz a Wii U GamePad irányítóján, akkor a játékba átkerülnek az adatok, melyeket különböző módon fel tudtok használni. Játszás  közben a figurád adatai frissülni fognak – folytassátok a játékot és alkossátok meg az egyedülálló amiibo figurátokat.

A figurák első szettje a Smash Bros. for Wii U. vidojátékra lesz kapható.

Kövesd az amiibo-kat és a harcban való fejlődésüket

A Super Smash Bros. for Wii U játékban a figurádról közvetlenül a a játékba viheted át az adatokat, ezt követően harcolhatsz vele. Az amiibo figurád  harc közben fokozatosan fog tökéletesedni további képességekkel és játékelemekkel, mint a nagyobb erő és új mozgások. Lehetőség van a saját megváltoztatott mozgások hozzáadására is.

Még több Super Smash Bros. figura

Az amiibo a Super Smash Bros. játék Wii U-ra megjelenésével egyidőben lesz kapható, Mario, Link és sok más figurával!

Kapcsolódj be egy csomó játékba!

Az amiibo figurákat sok más játékban is felhasználhatod  – a felhasználás lehetőségei játéktól függőek lesznek. A jövőben a figurák egész sorozata lesz kapható a különböző játékokból.

Az amiibo figurákat jelenleg a következő Wii U játékok fogják támogatni:

  • Super Smash Bros. for Wii U
  • Mario Party 10
  • Mario Kart 8
  • Captain Toad: Treasure Tracker
  • Yoshi’s Woolly World

CI16_WiiU_Amiibo_01_image600w

További kompatibilis konzolok: Nintendo 3DS a 2DS

Az amiibo figurákat szintén fel lehet majd használni a Nintendo 3DS és a 2DS-ben a speciális tartozékoknak köszönhetően, melyek a 2015-ös évre vannak betervezve. További részletek a kompatibilis software-ről a Nintendo 3DS-re a jövőben lesznek közölve.

CI7_WiiU_Amiibo_04_CMM_big