ÁLLÍTSD AGYADAT ÚJ KIHÍVÁSOK ELÉ 2020 JANUÁRJÁTÓL, AMINT MEGJELENIK A DR KAWASHIMA’S BRAIN TRAINING NINTENDO SWITCH KONZOLRA

Készülj a legváltozatosabb agytornára a Nintendo Switch konzolon a Dr Kawashima’s Brain Training játékkal, ami Európában 2020. január 3-án jelenik meg. Élvezd az új gyakorlatokat, melyek közül néhány még a jobb Joy-Con IR mozgásérzékelő kameráját is használja*, vagy használd az érintőképernyőt (akár a játék bolti verziójához tartozó érintőceruzával, akár az ujjaddal), és tornáztasd agyad a klasszikus, visszatérő feladatokkal a Brain Training sorozat korábbi részeiből. Pillants bele a játékba az új Dr Kawashima’s Brain Training for Nintendo Switch előzetessel.

 

Tedd próbára képességeidet megannyi változatos gyakorlattal és teszttel, különböző játékstílusokban, mint például a Nintendo Switch konzolt vízszintesen tartva, érintőceruzát vagy az ujjadat használva, vagy a jobb Joy-Con kontroller IR mozgásérzékelő kamerájával, ami felismeri az ujjaiddal formázott alakzatokat. Néhány a játékban található gyakorlatok közül:

  • Ujjszámítások: Oldj meg matematikai feladványokat ujjaidat használva. Még ha tudod is a választ a fejedben, gyorsan kell reagálnod!
  • Sudoku: Élvezd a klasszikus számrejtvényt.
  • Számítások: Milyen gyorsan tudsz egyszerű összeadásokat elvégezni egymás után?
  • Kő, papír, olló teszt: Próbálj meg győzni – vagy veszíteni – ujjaidat használva Kő, papír, olló játékban.
  • Szókirakó: Kombinálj össze betűket, és formázz belőlük szavakat.
  • Fotografikus memória: Emlékezz a korábban bemutatott képre.
  • Kettős kihívás: Ugrálj át akadályokon, miközben kiválasztod a legmagasabb számot.

 

A két Joy-Con kontrolleren megosztozva hívd ki barátaidat vagy családtagjaidat különböző edzésekre, mint például:

  • Madárles: Versenyezzetek, ki számol madarakat gyorsabban**.
  • Dobozszámolás: Dőljön el, vajon ki tud pontosabban emlékezni a dobozok számára?

Számíts ki összesített Agyéletkorodat azzal, hogy egymás után végrehajtasz egy sor különböző gyakorlatot, amelyek tesztelik információfeldolgozási képességeidet, rövidtávú

memóriádat és önkontrollodat is. Gondolod, jobb vagy, mint barátaid vagy a családod tagjai? Állíts be emlékeztetőt, és ne feledkezz meg a napi gyakorlatok végrehajtásáról. A Nintendo Switch akkor is eszedbe juttatja, hogy itt az ideje az edzésnek, ha a konzol alvó módban van. Eredményeidet meg is oszthatod családoddal Brain Training Email*** használatával, így ők is pontosan követhetik fejlődésedet.

 

A jövőben rendszeres Brain Training világbajnokságokat*** is tervez a Nintendo. További információk a későbbiekben várhatóak ezzel kapcsolatban.

 

Készülj a legváltozatosabb agytornára a Nintendo Switch konzolon a Dr Kawashima’s Brain Training játékkal, ami Európában 2020. január 3-án jelenik meg.

 

*Egyes gyakorlatok Nintendo Switch Lite konzolon való játszásához szükség lehet egy pár Joy-Con kontrollerre, valamint egy állítható Nintendo Switch töltőállvány használata is javasolt. Továbbá szükséges lehet olyan készülék, ami lehetővé teszi a Joy-Con kontrollerek töltését, mint például a Joy-Con töltőmarkolat. További információkért látogasson el a Nintendo Switch Lite weboldalra.
**A többszemélyes játékhoz játékosoként egy kompatibilis kontroller szükséges. További kontrollerekre lehet szükség (külön kapható).
*** Az online játék közben internetkapcsolat szükséges. Az online szolgáltatások használatához létre kell hoznia egy Nintendo Fiókot, és elfogadnia a kapcsolódó felhasználói szerződést. A Nintendo Fiók Adatvédelmi Irányelvek érvényesek. Egyes online szolgáltatások nem minden országban elérhetőek. Az online játékhoz Nintendo Switch Online tagság szükséges.