A SUPER MARIO MAKER 2 FRISSÍTÉSBEN LINK IS CSATLAKOZIK A THE LEGEND OF ZELDA SOROZATBÓL, MINT JÁTSZHATÓ KARAKTER

A Super Mario Maker 2 egy legendás frissítést kap. December 5-én egy ingyenes frissítés érkezik a Super Mario Maker 2 játékhoz, Nintendo Switch konzolon, melyben a The Legend of Zelda sorozatból ismert Link is csatlakozik játszható karakterként, továbbá új pályaelemek és egy új játékmód is elérhetővé válik. Nézd meg a Super Mario Maker 2 – A Master Sword, új pályaelemek és még sok más! előzetest.

 

 

A 2.0.0 verziót tartalmazó frissítés letöltése utána elérhető less az új Master Sword tárgy, kizárólag a 8-bites Super Mario Bros. stílusban. Ha ezt az új pályaelemet felveszi Mario, átalakul Link-ké és teljesen új képességekre tesz szert, mint kardozás, nyilak kilövése vagy bombák dobálása. .

A nemrég megjelent The Legend of Zelda: Link’s Awakening Nintendo Switch játékban Link olyan karakterekkel találkozik, melyek a Super Mario játékokból lehetnek ismerősek, mint Piranha Plants vagy a Goombák, de ezúttal Link látogat el a Super Mario világába Super Mario Maker 2 játékban.

A Master Sword segítségével Link karakterévé változva a lehetőségek teljesen új világa nyílik meg a pályakészítők számára. A nyilakat használva Link képes messzire lévő kapcsolókat is eltalálni, melyeket Mario hagyományos módon nem érne el. Az új leszúrás kard mozdulattal pedig a felülről védelemmel rendelkező ellenfeleket is képes legyőzni, mint a tüskés Spiny-k. A bombák segítségével pedig falakat képes kirobbantani, melyek Mario és barátai számára leküzdhetetlen akadályok lennének.

Linken kívül a frissítésben még további pályaelemek és ellenségek érkeznek, illetve az új Ninji Speedruns játékmód, ami tökéletes azoknak, akik egy kis kihívásra vágynak.

  • Dash Block: Elérhető a Super Mario 3D World stílusban. A Dash Block egy olyan pályaelem, melyre lépve Mario hatalmas sebességlöketet kap.
  • Frozen Coin: Ezeket az érméket magába zárja egy-egy jégkocka és csak úgy szabadíthatóak meg, ha kiolvadnak tűz hatására, mint a tűzgolyók vagy egyéb tüzes pályaelemek, beleértve a dühös napot.
  • P Block: Ha a P Switch kapcsolót megütik a pályán, a P Blockok ideiglenesen tömör platformokká változnak vagy épp eltűnnek.
  • Spike: Ez a klasszikus ellenség hatalmas tüskés golyókat köhög fel és Mariora dobálja őket. Ha havas területen használjuk, akkor Spike hógolyókat dobál inkább!
  • Pokey: Az ikonikus egymásra pakolt kaktuszokból álló ellenfél a Super Mario játékokból a Super Mario Maker 2 játékba csatlakozik, most először. A játékosok még a magasságát is szerkeszhetik mindegyik Pokeynak.

Az új Ninji Speedruns módban a játékosok egy időmérő kihíváson vehetnek részt, olyan pályákon melyeket a Nintendo készített exkluzívan ehhez a játékmódhoz. Más játékosok Ninji szellemként fogna a játékos mellett rohanni a pályán, így látni lehet, hogy játszanak a riválisok a világ minden tájáról. A Ninji szellemek, melyek más játékosok korábbi játékának másolatai olyan játékosokból kerülnek összeválogatásra, akik hasonlóan teljesítettek az adott pályán, így egymás mellett futva tudnak fokozatosan javítani a teljesítményükön. A játékosok ezen kívül pecséteket is gyűjthetnek a pályák teljesítésével, melyeket különleges Mii jelmezekre lehet majd beváltani.

Minden Ninji Speedrun esemény egy hétig fog tartani és újabb pályák érkeznek majd fokozatosan. Az esemény alatt a játékosok a teljesített idejük alapján lesnek rangsorolva. A játéksok az esemény időszaka után is versenyezhetnek a pályán a Ninji szellemekkel és továbbra is gyűjthetnek majd pecsétet érte.

A Super Mario Maker 2 Verzió 2.0.0-s frissítése december 5-én érkezik a Nintendo Switch konzolokra. Érkezik vele Link a Legend of Zelda sorozatból, mint játszható karakter, továbbá az új Ninji Speedrun játékmód, új pályaelemek és új ellenségek is.