A PAPER MARIO: THE ORIGAMI KING KIBONTAKOZIK A NINTENDO SWITCH KONZOLON JÚLIUS 17-ÉN

Készen állsz, hogy ráhajts a még több mókára? Nos, a meghívód egy színes, papíralapú világba már meg is érkezett. Csatlakozz Peach hercegnőhöz, Marióhoz és Luigihoz, akik a királyság origamifesztiválján vesznek részt a Paper Mario: The Origami King játékban, ami kizárólag Nintendo Switch konzolra jelenik meg július 17-én. Csupán egy aprócska gyűrődés került az ünneplésbe: Peach hercegnő az utóbbi időben elég furcsán viselkedik. Hogy többet megtudj arról, mi állhat különös magatartása mögött, nézd meg a Paper Mario: The Origami King – Arriving July 17th! (Nintendo Switch) trailert a Nintendo YouTube csatornáján. De ez még nem minden! A korai vásárlók már elő is tölthetik a játékot a Nintendo eShopból a mai naptól kezdve.


Úgy tűnik, King Olly – aki magát az Origami Királyság uralkodójának mondja – gonosz tervet eszelt ki, hogy az egész világot igájába hajthassa. Már papíron is elég veszélyesnek nézett ki az ügy, úgyhogy olyan hősre van szükség, aki mindenkinél rátermettebb! A Paper Mario: The Origami King játékban Mario az eddigi legizgalmasabb kihívásával néz szembe. Épp mikor úgy tűnt, a dolgok nem is mehetnének rosszabbul, King Olly színes szalagokkal bebugyolálta Peach hercegnő kastélyát, és elrepítette azt egy távoli hegységbe. Még Bowser csatlósait is átvarázsolta hajtogatott katonákká, és besorozta őket áruló terve mögé.

Szerencsére Mariónak számos új eszköz áll rendelkezésére, amivel fordíthat a helyzeten. Egy új, „1000-szer hajtott kar”-nak nevezett képességgel ügyesen kezelheti a tájat, kinyújthatja, összehúzhatja, lefejtheti és új területeket fedhet fel, de a kar segít rejtvények megoldásában is, és váratlan meglepetések leleplezésében is. Útja során a játékos régi és új szövetségesekre tehet szert, mint például King Olly saját, jólelkű nővére, Olívia, de meglepő barátokkal is találkozhatsz. Még Bowser segítségét is hajlandó elfogadni Mario, aki szintén nem hajtott még fejet King Olly akarata előtt!

 

A Paper Mario: The Origami King új, ring-stílusú harcrendszert vezet be, amivel a játékosok próbára tehetik rejtvényfejtő képességeiket, miközben elrendezik a szétszóródott ellenségeket, és maximalizálják a rájuk mért csapást. Noha az ellenségek papírból készültek, ezek a dinamikus, fordulóalapú ütközetek messze nem laposak. Éles elmére lesz szükséged, hogy borítékolhasd a győzelmet.

 

A részletgazdag, felfedezésre váró világ, a bizarr minijátékok, és a megszámlálhatatlan kiderítendő rejtély garantálja, hogy Mario következő vidám kalandja a Nintendo Switch konzolon, hatalmas adag nevetést hozzon az életedbe.

 

A koránkelők meg elő is tölthetik a játékot a Nintendo eShopon keresztül a mai naptól. Mivel már sos-sok izgalmas játék elérhető Nintendo Switch konzolra, a Nintendo eShop Wish List funkciója hasznos segítség lehet számontartásukban. Sőt, hogy kezelésük még kényelmesebb legyen, a Nintendo Switch Wish Listed tartalmát a hivatalos Nintendo weboldalon keresztül is elérheted, szerkesztheted, és hozzáadhatsz további játékokat. Ezzel az új funkcióval kapcsolatban további információk elérhetőek honlapunkon, a Nintendo Switch Wish List oldalon.

 

A Paper Mario: The Origami King július 17-én jelenik meg Nintendo Switch konzolra. Csatlakozz Peach hercegnőhöz, Marióhoz és Luigihoz, akik a királyság origamifesztiválján vesznek részt, és fedezd fel a részletgazdag, furcsa minijátékokkal, és megszámlálhatatlan, megoldásra váró rejtéllyel teli világot!