A NINTENDO RÉSZLETEKET ÁRULT EL A KÖZELGŐ SPLATOON 2 ÉS ARMS E3-BAJNOKSÁGOKRÓL

A Nintendo az idei E3 videojáték-kiállítás és bemutató során interaktív versenyekkel is készül. A rajongók két napon keresztül követhetik online a világ minden tájáról, ahogy profik és amatőrök is megmérettetik magukat az új Splatoon 2 és ARMS játékokban, melyeket kizárólag Nintendo Switch konzolokon lehet élvezni. A késő éjjel fennmaradók angol nyelven követhetik az eseményeket a Nintendo Európa E3 2017-es weboldalán valamint a Nintendo Twitch-csatornáján.
2017 Splatoon 2 World Inkling Invitational meghívásos bajnokság – Június 13-án, kedden közép-európai idő szerint 23:30 körül

Most először mérhetik össze a bolygó négy különböző régiójából érkező csapatok ügyességüket a világ legjobbja cím elnyeréséért a vadonatúj Splatoon 2-ben. A négy, négyfős csapat – az Egyesült Államok csapata, a „Deadbeat”, a „Dynameu” Japánból, az Európát képviselő „Rising Moon” valamint a „Blue Ringed Octolings”, Ausztrália és Új-Zéland csapata – már mind legyőzte helyi riválisait az elmúlt hónapok során a lokális bajnokságokban.

Splatoon2_small

A Los Angeles-i bemutató ideje alatt a csapatok körmérkőzések során állítják föl a második forduló rangsorát. Mindenki megküzd mindenkivel, így esélyt kap, hogy kiismerje ellenfelei erősségeit és gyengepontjait. A következő fordulóban már rangsor szerint kerülnek szembe ellenfeleikkel. Az elődöntőben 5 mérkőzés alapján dől el, ki jut tovább a párosok közül, míg a döntőben a nyertesnek 7 meccs alapján kell jobbnak bizonyulnia ellenfelénél.

 

Ha követik az USA nyugati partjáról történő élő közvetítést, az európai rajongók is tanúi lehetnek, ahogy a legjobb csapat riválisai fölé kerekedik, és amellett, hogy tagjai onnantól a világ legjobbja címével dicsekedhetnek, egy különleges, névre szóló Splatoon 2 trófeával is gazdagabbak lesznek. A Splatoon 2 bajnokság közvetítésének kommentátorai a lelkes Splatoon-játékos, Nintendo-rajongó, sportoló és rádiós műsorvezető Jordan Kent, Ashley Esqueda a CNET-től valamint a Nintendo Treehouse-ból ismert Eric Smith lesznek. A Nintendo Amerika még az E3-at megelőzően közzé fog tenni egy videót a kompetitív Splatoon-csapatjátékkal kapcsolatban, amelyből megismerhetjük a fontosabb taktikákat, stratégiákat és a versengés keretét adó háttértörténetet is.

 

2017 ARMS Open Invitational Nyílt, meghívásos bajnokság – Június 15-én, csütörtökön közép-európai idő szerint 00:30 körül

Az európai éjjeli baglyok az élőben közvetített ARMS-bajnokságot is figyelemmel követhetik majd online, amiben négy, válogatott verekedősjáték-specialista ellen nevezhetnek be az E3 látogatói megadott időpontokban a Nintendo-standnál. A válogatók során legjobban teljesítő játékosok közül négyet választanak ki a szervezők, akik összemérhetik tudásukat a profi versenyzőkkel.

ARMS_small

A bajnokság nyolc résztvevője addig küzd egymás ellen, míg ki nem kerül közülük a győztes, aki elnyeri a sokak által áhított 2017 ARMS Open Invitational bajnoki övet. A közvetítés kommentátorai a Super Smash Bros.-közvetítők, D1 és VikkiKitty lesznek. A résztvevő profi játékosok között találkozunk a Street Fighter-sztár Alex Valle-lal, Kelsy Medeiros-szal, azaz SuperGirlKels-szel, aki egy kanadai profi Super Smash Bros. for Wii U-játékos, és az elismert Super Smash Bros.-játékosokkal, Daniel „Tafokints” Lee-vel valamint a francia Marie-Laure “Kayane” Norindr-rel, aki minden idők egyik legsikeresebb női profi küzdősport-játékosa.

 

Az Nintendo E3 2017-es eseményeivel és bejelentéseivel kapcsolatos további friss információkért és hírekért kövessék figyelemmel a következő hetekben a Nintendo Európa E3 2017 weboldalát.