A NINTENDO ÉS A HUMBLE TELJESEN ÚJ NINTENDO FRIENDS OF NINTENDO BUNDLE CSOMAGOT MUTAT BE

A Humble Bundle, a Nintendo Amerika, a Nintendo Európa és a Nintendo Ausztrália együttműködéséből jött létre a Humble Friends of Nintendo Bundle promóció, melynek keretében kiválasztott Nintendo 3DS és Wii U játékokat szerezhetnek a vásárlók az általuk felajánlott összegért. A befolyt összeg egy részét az SOS Children’s Villages International és a Code.org alapítványok kapják meg.

A Humble Friends of Nintendo Bundle válogatott címeket tartalmaz a Nintendo szenvedélyes fejlesztői és kiadói közösségétől, mint a Capcom, a SEGA, a Nordic, az Atlus, a GalaxyTrail, a WayForward, a KnapNok Games és a Vblank Entertainment. A felsoroltakhoz további kiadók és játékaik is csatlakoznak majd a promóció során.

Ahogy az előző csomag, úgy a Humble Friends of Nintendo Bundle is három vásárlási opciót kínál. A vásárlók 1 dollárért (USD) vagy annál nagyobb összegért megszerezhetik a Retro City Rampage: DX (Nintendo 3DS), Affordable Space Adventures (Wii U), Shantae and the Pirate’s Curse (Nintendo 3DS és Wii U) játékokat, illetve egy 10%-os Havi Humble Új Feliratkozóknak kupont.

Azok, akik a vásárlás idején a Humble weboldalán feltűntetett átlagos ajánlatnál többet fizetnek, a felsorolt címeken felül megkapják a Freedom Planet (Wii U). Rhythm Thief & the Emperor’s Tresure (Nintendo 3DS), Citizens of Earth (Nintendo 3DS vagy Wii U) játékokat, illetve egy exkluzív, más módon nem beszerezhető Retro City Rampage: DX Nintendo 3DS HOME Menü témát.

A 13 dollárt (USD) vagy többet fizető vásárlók mindezeken felül megkapják a Super Street Fighter IV: 3D Edition (Nintendo 3DS) és Darksiders II (Wii U) játékokat is.

2016. május 3-án 20:00-kor további digitális címek kerülnek bejelentésre, a vásárlásuk idejében az átlagos ajánlatnál többet fizettek vásárlók számára. A rajongók a Humble Bundle Facebook és Twitter oldalát követve értesülhetnek a további hozzáadott címekről.

Ahogy minden Humble Bundle esetében, a vásárlók ezúttal is kiválaszthatják, miként osztják el a befizetett összeget a résztvevő fejlesztők és alapítványok között.

A Humble Friends of Nintendo Bundle ajánlat május 10. (Kedd) 20:00-ig érvényes.

A további részletekért látogass el az alábbi oldalra: https://www.humblebundle.com