A NINTENDO E3 2019-ES TERVEI KÖZÖTT SZEREPEL NINTENDO DIRECT, VERSENYEK ÉS NINTENDO TREEHOUSE: LIVE IS

A Nintendo felvázolta terveit a 2019-es E3 videojáték bemutatóra és vásárra, ami június 11. és 13. között kerül megrendezésre a Los Angeles Convention Centerben. A bemutatót megelőző hétvégén két nagyszabású bajnokság zajlik: a Super Smash Bros. Ultimate és a Splatoon 2 legjobbjai mérik össze tudásukat a világ minden tájáról. Visszatérő programokként a hét során találkozhatunk Nintendo Direct prezentációval június 11-én, kedden este, valamint Nintendo Treehouse: Live, napi élő közvetítéssel az E3 helyszínéről, amiben élő játékmeneteket és az E3-on bemutatkozó játékok mélyelemzéseit hallgathatjuk meg. A Nintendo számos Nintendo Switch játékot kipróbálható formában is kiállít standján.

 

A Nintendo E3 2019-es programjaiból:

 

  • Super Smash Bros. Ultimate és Splatoon 2 Bajnokságok: A csapatalapú Super Smash Bros. Ultimate Világbajnokság 2019 3v3 és a Splatoon 2 Világbajnokság 2019 június 8-án, szombaton, közép-európai idő szerint 20:00-as kezdettel kerül megrendezésre. Mindkét eseményen részt vesznek Észak-Amerika, Európa, Japán és Ausztrália/Új-Zéland legjobbjai. A versenyeket angol nyelven élőben közvetítjük a Nintendo Európa E3 2019 weboldalán. A Nintendo később további részleteket közöl még a bajnokságokkal kapcsolatban.
    • Super Smash Bros. Ultimate: Miután legyőzték a bajnokságot megelőzően legesélyesebbnek tartott Franciaországot a május 5-ei European Smash Ball Team Cup döntőben, a Team Ehre Németországból most újabb bravúrra készülhet, mert a világ legjobbjaival néz szembe: Észak-Amerikából a Wrath, Devonte és Poltergust csapatokkal, valamint Japán és Ausztrália/Új-Zéland bajnokaival. A Team Ehre csapat tagja, RobinGG így nyilatkozott: „Nincs veszíteni valónk. Ha a többi régió csapatai azt hiszik, gyengébbek vagyunk, majd megmutatjuk nekik, hogy mekkorát tévednek.” Ha szeretné megtekinteni, hogyan kvalifikálta magát a Team Ehre csapat a bajnokságra, nézze meg a Super Smash Bros. Ultimate – European Smash Ball Team Cup nagydöntőt a YouTube-on.
    • Splatoon 2: A francia tintacsapat, az Alliance Rogue vitte el márciusban az európai babérkoszorút, a címvédő kontinensbajnok BackSquids legyőzésével, akik a tavalyi világbajnokságon második helyet értek el. A Sorin, Kiver, Erza és Grey alkotta csapat abban reménykedik, hogy még német riválisaiknál is jobban fognak teljesíteni, és elviszik a világbajnoknak járó trófeát, olyan csapatokat is maguk mögé utasítva, mint a címvédő GGBoyz Japánból, a FTWIN Észak-Amerikából, vagy Ausztrália/Új-Zéland legjobbja, a Lime Soda csapata. Az akció június 8-án veszi kezdetét.
  • Nintendo Direct E3 2019: A prezentáció június 11-én közép-európai idő szerint 18:00-kor kezdődik. A bemutatóban, ami teljes egészében a játékokra fókuszál, a 2019-ben megjelenő játékok új részleteire derül majd fény. A közvetítésbe helyi nyelven is be lehet nézőként kapcsolódni a Nintendo of Europe’s E3 2019 weboldalon.
  • Nintendo Treehouse: Live: A Nintendo Amerika Treehouse csapata által prezentált élő közvetítés a Nintendo E3-as standjáról idén is visszatér, és szokás szerint mélyebb betekintést ígér a nézőknek egyes játékokba, és az azokat legjobban ismerő készítők kommentárjait is hallhatjuk majd. Az élő közvetítést angol nyelven a Nintendo of Európa E3 2019 weboldalán lehet majd követni. További részletek a Nintendo Treehouse: Live közvetítéssel kapcsolatban később lesznek közzé téve.

 

A legfrissebb információkért a Nintendo E3 2019-es részvételével kapcsolatban tartsák rajta szemüket a Nintendo Európa E3 2019 weboldalán.

 

Az E3 2019 június 8-án, közép-európai idő szerint 20:00-kor veszi kezdetét, és izgalmas Super Smash Bros. Ultimate és Splatoon 2 világbajnokságokkal repíti egekbe a hangulatot. Európát a Super Smash Bros. Ultimate-ben a német Team Ehre, a Splatoon 2-ben a francia Alliance Rouge csapata fogja képviselni. Visszatérnek a megszokott programok is a hét során: Nintendo Direct prezentáció június 11-én, kedden este, és Nintendo Treehouse: Live, napi élő közvetítés az E3-ról, élő játékmenetekkel, és a bemutatkozó játékok mélyelemzéseivel.