A NINTENDO BEMUTATJA HAMAROSAN MEGJELENŐ Wii U ÉS NINTENDO 3DS JÁTÉKAIT A GAMESCOM 2016 RENDEZVÉNY KERETÉBEN

Idén a Nintendo ismét megnyitja már kapható és hamarosan megjelenő Wii U és Nintendo 3DS címeit bemutató standjának kapuját a gamescom – a világ legnagyobb, Németországban, Kölnben megrendezésre kerülő videojátékos rendezvénye – keretében. A több napon át tartó szórakoztató események és izgalmas játékok sorát a Nintendo a Splatoon Showdown bajnoksággal, új Nintendo Selects címekkel Wii U konzolra, valamint új és színes Nintendo 3DS családtagokkal kezdi:

  • Splatoon Showdown: Az utóbbi hetek küzdelmeit követően már csak négy csapat maradt az ESL Splatoon Showdown bajnokságban. Az ESL, a világ legnagyobb eSport cége a Nintendoval közreműködve fogja megrendezni a döntőt a gamescom keretében a 9. Csarnokban található ESL aréna Béta színpadján, augusztus 17-én 15:00-tól a Splatoon producerével, Hisashi Nogamival. A döntő összes küzdelme élőben követhető lesz a Twitch.tv/ESL csatornán.
  • Splatoon Testfire: Akiknek még nem volt alkalma belekóstolni a tintasztikus élményekbe, azok az augusztus 18-tól elérhető Splatoon Summer Testfire 2016 – Ingyenes Online Demó Esemény keretében most ismét kipróbálhatják a Splatoon nyújtotta izgalmakat. A Testfire demó ingyenesen letölthető lesz a Nintendo eShop kínálatából, így az újdonsült Inklinget kedvük szerint fedezhetik majd fel a játékot és járhatják be Inkopolis városát egészen szeptember 1-ig.*
  • Nintendo Selects: Felfedeznél néhány korábban kihagyott Wii U címet? A legsikeresebb Wii U címek közül a Captain Toad: Treasure Tracker, a Pikmin 3, a Super Mario 3D World és a Mario Party 10 is csatlakozik a Nintendo Selects kínálatához, melyekből máig együttesen 2 millió példány kelt el Európában.** Ezek a Nintendo Selects címek szeptember 30-tól lesznek elérhetők.
  • Paper Mario: Color Splash: Már elérhető a „Rescue V” videó sorozat első epizódja, melynek főszereplője egy csapat rettenthetetlen Toad, akiknek rendszeres komikus videói kísérik majd végig a Paper Mario: Color Splash október 7-i megjelenésére várakozó játékosokat. A twitch.tv/nintendodeutschland csatornán továbbá élő adásban kerül majd bemutatásra a játék Dark Boo Inn pályája augusztus 18-án, 19-én és 20-án 15:30-tól, valamint 21-én 15:00-tól (német nyelven).
  • Pokémon Sun és Pokémon Moon: A Game Freak csapatából Shigeki Morimoto fogja bemutatni élőben a Pokémon Sun és Pokémon Moon újdonságait, amit a kíváncsi Pokémon Edzők a twitch.tv/nintendodeutschland csatornán követhetnek majd figyelemmel augusztus 18-án 17:00-tól (német nyelven).
  • New Nintendo 3DS XL új színekben: November 11-től három új színben lesz kapható a New Nintendo 3DS XL Európában, név szerint Gyöngyház Fehér, Narancssárga + Fekete, valamint Rózsaszín + Fehér változatokban.
  • Nintendo 2DS + Yo-kai Watch gépcsomag: A ma bejelentett két Nintendo 2DS gépcsomag egyike egy Nintendo 2DS készüléket és előretelepített Yo-kai Watch játékot tartalmaz, tökéletes alkalmat adva a játékosoknak, hogy megismerkedjenek a Springdale lakóit kísértő lényekkel. A gépcsomag október 7-tól lesz kapható.
  • Nintendo 2DS + Nintendo presents: New Style Boutique 2 – Fashion Forward gépcsomag: A második Nintendo 2DS gépcsomag egy rózsaszín Nintendo 2DS készüléket és előretelepített Nintendo presents: New Style Boutique 2 – Fashion Forward játékot tartalmaz, remek alkalmat nyújtva a játékosoknak, hogy új magasságokba emeljék butikjukat a divatvilágban. A gépcsomag október 7-tól lesz kapható.
  • Yo-kai Watch 2: Bony Spirits és Yo-kai Watch 2: Fleshy Souls: A Yo-kai Watch sorozat új részei 2017 tavaszán érkeznek meg Nintendo 3DS készülékekre Európában. A Yo-kai Watch eredetét elmesélő történetben még több Yo-kai, feljavított stratégiai elemek és egy új többjátékos mód mutatkozik be. Legfeljebb négy játékos állhat majd össze saját készülékével egy kooperatív módban jutalmakat szerezni, amiket aztán az egyjátékos kalandban használhatnak.
  • Mario Party: Star Rush: Még több Mario kaland érkezik Nintendo 3DS készülékekre az október 7-én megjelenő Mario Party: Star Rush személyében. A sorozat legújabb része új megközelítésével gyorsabb játékot és egyidejű köröket eredményez, számos új stratégiai lehetőséget adva. A gamescom látogatóinak először lesz alkalma kipróbálni a Toad Scramble módot.
  • Dragon Quest VII: Fragments of the Forgotten Past: A gamescom keretében élőben lesz prezentálva a következő nagy Nintendo 3DS szerepjáték a Dragon Quest VII: Fragments of the Forgotten Past, amit a látogatók még szeptember 16-i megjelenése előtt kipróbálhatnak majd a Nintendo standjánál. Az élő adás a twitch.tv/nintendodeutschland csatornán lesz közvetítve augusztus 19-én 17:00-18:00 között (német nyelven).
  • Indie címek: A Nintendo ismét külön részt szentel a tehetséges indie fejlesztők számára, akik hamarosan megjelenő Nintendo eShop címeiket fogják bemutatni Wii U konzolra és Nintendo 3DS készülékekre. Idén a Shin’en Multimedia fogja bemutatni FAST Racing NEO játékának új DLC pályáit, míg az Image & Form a SteamWorld Collection csomagját, azok szeptember 30-i Nintendo eShop Selects megjelenése előtt. Emellett jelen lesz még az Axiom Verge és a Rain Games alkotása a World to the West Wii U konzolra, valamint a 13AM Games címe a Pirate Pop Plus! és a Runbow Pocket Nintendo 3DS készülékekre.

Számos már kapható és hamarosan megjelenő játékával, Splatoon bajnokságával, új Nintendo Selects címeivel és Nintendo 3DS gépcsomagjaival mindenképp érdemes ellátogatni a Nintendo standjához Kölnben, a gamescom 2016 keretében. A német élő adásokért látogass el a twitch.tv/nintendodeutschland csatornára augusztus 18-21. között, a teljes menetrendért pedig látogass el a https://www.nintendo.de/gamescom oldalra (német nyelvű).

*Szélessávú internetkapcsolatot igényel. Használatához Nintendo Network ID, valamint a hálozattal kapcsolatos feltételek és adatvédelmi szabályzat elfogadása szükséges. Az általad vásárolt és használt Wii U gépcsomagtól függően a szoftverek Nintendo eShopból való letöltéséhez plusz külső tárhelyre lehet szüksége.

**A Nintendo belső eladási számai alapján.