A “MENŐ TUDÓS” DR. COYLE CSATLAKOZIK AZ ARMS JÁTÉKBA AZ ÚJ, INGYENES FRISSÍTÉSBEN, AMI MÁRIS ELÉRHETŐ

Mióta a Nintendo egyedi verekedős játéka, az ARM megjelent a Nintendo Switch konzolra június 16-án, folyamatos ingyenes frissítésekkel új karakter, pályák és játékmódok bővítették ki. A mai napon az 5.0-ás frissítés ismét egy új játszható karaktert ad a listába, Dr. Coyle-t és így már összesen 15 karakter közül válaszhatnak a játékosok. Köztük a kezdő karakterek Master Mummy és Twintelle is, akik köré épül a következő online Party Crash esemény december 30-án, szombaton.

 

 

A “Menő tudósként” is ismert Dr. Coyle az ARMS Laboratóriumok igazgatója és valódi zseni. Még kislány korában érdekelni kezdték az ARMS karok és fegyverek, ezért Dr. Coyle korán elkötelezte magát az ARMS kutatások mellett. A kutatási tervei nem kifejezetten gonoszak: csupán ő akar lenni a legerősebb ARMS harcos a világon… Akkor is, ha ehhez különféle kísérleteknek kell alávetnie magát. De minden munkát és szenvedést megér, ha egyszer majd ő lehet az ARMS Grand Prix bajnoka! Dr. Coyle három új ARMS kesztyűt hozott magával: Lokjaw, Parabola és Brrchuk, melyek tökéletesek a szupertitkos kutatólaborjában folytatott küzdelmekhez.

Egyéb ARMS híreink, hogy a harmadik Party Crash esemény is közeledik, méghozzá December 30-án 10:00-tól Master Mummy és az mozivásznak királynője, Twintelle küzdenek majd. Az online eseményen a játékosokat gyorsan dobja be a játék különféle meccsekbe, a Party Crash pedig az egyik új mód, mely csatlakozik a játékba érkezett korábbi funckiókhoz, mint a különböző kihívásokat jutalmazó jelvénygyűjtegetés, a kontroller gombjainak átállítása vagy a külföndéle új gyakorló módok.

Azoknak, akik még netán nem ismernék mi az a Party Crash mód, íme egy rövid leírás:

Mi az a Party Crash?

Egy limitált ideig tartó online esemény, ami lecserélni a hagyományos Party módot. Az ARMS rajongók a világ minden tájáról élvezhetik a gyors meccseket, amikkel pontokat gyűjthetnek és növelhetik a Lab szintjóket (Egy Party Crash-specifikus mérőcsík, ami az esemény ideje alatt méri a játékosok teljesítményét). A buli végén, minden játékos aki részt vett játékbeli pénzt és jelvényeket szerezhet a Lab Szintjüktől függően. Ez egy remek alkalom arra, hogy bezsákoljanak pár jutalmat a játékosok!

Mik azok a „Kiválasztott Harcosok”?

Minden Party Crash ideje alatt két kiválasztott karakter versenyez egymással. Ha e közül a két karakter közül használod az egyiket, akkor extra pontokat kapsz, amik növelik a Lab Szintet és a jelvények, amiket bizonyos szintek elérésekor szerzel a kiválasztott harcosokkal lesznek kapcsolatosak. De mi van, ha a te kedvenc karaktered épp nincs a két kiválasztott között? Ne aggódj, azzal a karakterrel játszhatsz, amelyikkel csak szeretnél!

Ki az a Master Mummy és Twintelle?

Furcsa fásliba tekerve küzd a zord múmia, Master Mummy. Hatalmas nagy teste van egy múmiához képest, és nehézsúlyú küzdőként könnyű szerrel lecsapja az ellenfél támadásait, ráadásul ő az egyetlen aki képes védekezés közben gyógyulni. Csak annyit tudunk erről a pasasról, hogy egy nap a Mauzólemban ébredt fel és már azóta a Grand Prixen küzd. Valami titok lehet a háttérben…

A mega híresség, a mozivásznak sztárja: Twintelle. Mivel nem volt megelégedve a színészi díjaival és elismeréseivel, ezért nyújtható hajtincseivel az ARMS bajnoki címért is elindult. Miközben kegyetlenül támad, színésznői aurája lelassítja a felé érkező ARMS kesztyűk csapásait. Nem könnyű ellenfél!

Mikor van a Party Crash?

December 30-án 10:00-tól (Középeurópai időzóna) január 2. 10:00-ig (Középeurópai időzóna).

Hogyan tudom a legtöbbet kihozni a Party Crash módból?

Azon kívül, hogy annyi harcot vívsz, amennyit csak tudsz, megtöbbszörözheted a jutalmaid számát néhány módon. Először is, néhány ARMS kesztyű bónusz pontokat ad, ha azokat viseled harc közben. Viszont 15 percenként megváltozik, hogy melyik kesztyűk adnak bónuszt, szóval légy résen és cseréld őket! Ezen kívül lesznek bónusz időszakok is, amik időnként felbukkannak és speciális szabályokat hoznak a Party Crash módba – ilyen pl az „Egy Ütéses Csoda”, ahol minden meccs egy ütés alatt dől el, vagy a „Mennyi Roham”, ahol a Rohammérce mindig maxra van töltve. A bónusz időszakok alatt mindenki duplapontokat kap, szóval figyelj oda, hogy mettől meddig vannak! A bónusz ARMS kesztyűket és bónusz időszakokat előre megnézheted az eseménynél egy kis képenyőn! Ne mondd, hogy nem bánunk veletek KESZTYŰS kézzel!

 További információkért az ARMSról és karaktereiről látogass el az ARMS weboldalunkra vagy csatlakozz a hazai közösséghez!

 Dr. Coyle, maga az ARMS Kutatólabor igazgatója is csatlakozik az ARMS küzdelmekhez az 5.0-ás frissítsében – Továbbá jön az új Party Crash event, ahol a rémisztő Master Mummy és a csodálatos Twintelle mérheti össze az erejét december 30-án 10:00-tól január 2. 10:00-ig, magyar idő szerint.