A FÜGGETLEN FEJLESZTŐK EGY SOR ÚJ JÁTÉKKAL RUKKOLNAK ELŐ NINTENDO SWITCH-RE

– A Nintendo Switch játékok már most is terjedelmes kínálata még színesebbé válik a több tucat új, készülőben lévő játék által, amelyeket független fejlesztők és kiadók jelentetnek meg a konzolra. A hamarosan megjelenő címek közt találjuk a Super Meat Boy és a Shovel Knight sorozatok új darabjait, valamint külsős fejlesztői csapatok együttműködésének eredményeit, mint például a Travis Strikes Again: No More Heroes-t a Suda51-től és a Grasshopper Manufacture-től.

Néhány a hamarosan érkező játékok közül:

 

  • Super Meat Boy Forever a Team Meattől: A közkedvelt eredeti játék folytatásában a játékosoknak falakról kell ugrálniuk, fűrészek elől kitérniük és más hihetetlen manővereket végrehajtaniuk 2D platformer stílusban. A játék szintjei egyre nehezednek minden teljesítés után. Továbbfejlesztett irányvezérléssel, új pontozási rendszerrel és napi kihívásokkal válik a játék igazán letehetetlenné. A Super Meat Boy Forever 2018-ban jelenik meg Nintendo Switch-re.
  • Shovel Knight: King of Cards a Yacht Club Games-től: A Shovel Knight: Treasure Trove saga befejező darabja királyhoz méltónak ígérkezik. Utazz át négy új világon és 30 új pályán, hogy kiderítsd, hogyan foglalta el a trónt King Knight és vált az Order of No Quarter rend tagjává. Három új amiibo figura, King Knight, Plague Knight és Specter Knight is hamarosan megjelenik. A figurákat a játék közben beolvasva különleges páncélzatokhoz, új kihívásokhoz juthatunk, és a küldetéseink során minket kísérő tündér segítőket is megidézhetünk. A Shovel Knight: King of Cards 2018 elején érkezik Nintendo Switch-re.
  • Travis Strikes Again: No More Heroes a Suda51 és a Grasshopper Manufacture csapatától: A Wii-s kultuszjáték folytatásán 2007 óta dolgoznak. Hét év telt el a No More Heroes eseményei óta, és a „The Bad” mindenre elszántan akar bosszút állni Travis Touchdownon. Akárcsak az eredeti klasszikusban, a játékosoknak itt is punk-rock pályák során kell átverekedniük magukat, és legyőzni furcsábbnál furcsább főellenségeket. A játékon több független fejlesztői csoport dolgozik kollaborációban. A Travis Strikes Again: No More Heroes kizárólag Nintendo Switch-re fog megjelenni 2018-ban.
  • Kentucky Route Zero: TV Edition a Cardboard Computer és az Annapurna Interactive közreműködése nyomán: Ezt a felejthetetlen, epizódokban elmesélt történetet nagyon sokan szeretik, és nemsokára Nintendo Switch-en is élvezhetik. A Kentucky Route Zero: TV Edition, amiben a régóta várt ötödik, befejező rész is megérkezik, 2018 elején jelenik meg Nintendo Switch-re.
  • SteamWorld Dig 2 az Image & Form Games-től: A díjnyertes eredeti játék folytatásában mélyre kell ásnunk, meggazdagodnunk és felfedeznünk egy veszélyekkel teli alvilágot. Amint a játék új traileréből kiderült, a Nintendo Switch-re való megjelenés dátuma szeptember 21.
  • Dragon: Marked for Death az IntiCreates-től: Menj egyedül, vagy fogj össze három vagy több barátoddal ebben az oldalirányban haladó akció-RPG-ben. A 30 óriási küldetéssel és négy játszható kaszttal a játék sok-sok órányi akciót ígér. Dragon: Marked for Death kizárólag Nintendo Switch-re jelenik meg 2017 telén.
  • Battle Chef Brigade a Trinket Games és az Adult Swim csapatától: Orkok, elfek és emberek – egy közös van bennük: enniük kell! A Battle Chef Brigade félig kombó-alapú akciójáték, másik részben logikai játék, és egy ínycsiklandó élmény a 2D animáció szerelmeseinek. Küzdd be magad te is a brigádba idén télen, amint a játék megjelenik Nintendo Switch-re.
  • Golf Story a Sidebar Games-től: A legtöbb szerepjáték sárkányvadászatról és misztikus kristályok felkutatásáról szól, de mi a helyzet azokkal a játékokkal, ahol a szereplőket golfütőkkel szerelhetjük fel kardok helyett? Ebben a golfos RPG-ben egy drámai történetet és színes karaktereket ismerhetünk meg, golfkihívásokat teljesíthetünk, fejlesztéseket nyerhetünk el, és felszereléseket gyűjthetünk össze. A Golf Story kizárólag Nintendo Switch-re jelenik meg szeptemberben.
  • Floor Kids a MERJ-től: Ebben a ritmusalapú játékban a tánctudásunkat kell megmutatnunk, kivívnunk versenytársaink elismerését, és változatos helyeken új táncosokat gyűjteni csapatunkba. A játék egy- vagy többszemélyes módban is játszható, hagyományos vagy érintőképernyős irányítással is. A Floor Kids először Nintendo Switch-re jelenik meg idén télen.
  • Wulverblade a Fully Illustrated és a Darkwind Media csapatától: Időutazás a ’80-as ’90-es évek verekedős játékainak világába. A Wulverblade, egy gazdagon kidolgozott, kézzel rajzolt 2D akciójáték, ami az ókori, háborús viszály sújtotta Britanniában játszódik. A kétjátékos co-op játék először Nintendo Switch-re jelenik meg szeptemberben.
  • Poly Bridge a Dry Cactus-tól: Gyúrj rá a mérnöki tudományodra ebben a hídépítő szimulátorban, ami bebizonyítja, hogy a dolgok megjavítása épp olyan izgalmas tud lenni, mint a rombolás. Szintek és órák százai készítik fel a játékosokat ebben a fizika alapú játékban arra, hogy megalkossák saját lélegzetelállító hídjaikat és fejtörőiket, amiket aztán megoszthatnak barátaikkal is. A Poly Bridge kizárólag Nintendo Switch-re jelenik meg télen.
  • Earth Atlantis a Pixel Perfex-től és a Headup Games-től: Az emberiség utolsó túlélőinek egyikeként kell felfedeznünk a víz alatti világot, és levadásznunk félelmetes állat/robot hibrideket ebben az oldalirányban haladó lövöldözős játékban. Az Earth Atlantis először Nintendo Switch-re jelenik meg ősszel.
  • Next Up Hero a Digital Continue és az Aspyr Media csapatától: Mindenki meghal ebben a közösség-orientált online* akciójátékban. Viszont amint valaki meghal, egy „visszhang” marad utána, amit a következő hős feltámaszthat és kísérőként maga mellé fogadhat. Válassz kilenc hős és rengeteg változatos fegyver közül a Nintendo Switch-re 2018 elején megjelenő Next Up Hero-ban.
  • Mom Hid My Game a KEMCO-tól: A játékosnak alaposan próbára kell tennie képzelőerejét ebben a „találd meg” stílusú játékban. A Mom Hid My Game Nintendo Switch-re és a Nintendo 3DS konzolcsalád darabjaira is megjelenik még idén, exkluzív pályákkal.
  • Mulaka a Lienzo-tól: Küzdj meg mitikus lényekkel, oldj meg fejtörőket és menj át mágikus átalakulásokon ebben a látványos akció-kalandjátékban, amit Észak-Mexikó és az őslakos Tarahumara kultúra inspirált. A Mulaka 2018-ban jelenik meg a Nintendo Switch-re, exkluzív tartalmakkal és funkciókkal.
  • Yono and the Celestial Elephants a Neckbolt Games-től és a Plug In Digital-tól: Sok kalandjáték szenved komoly elefánthiányban. Ez a helyzet megváltozik hamarosan. Megjött Yono, aki gyakorlatilag egy egyelefántos hadsereg, aki szalad, ládákat nyitogat ormányával, lefejeli a rosszfiúkat, vizet fröcsköl és bombákat dobál. A Yono and the Celestial Elephant kizárólag Nintendo Switch-re jelenik meg október 12-én.
  • Morphies Law a Cosmoscope-tól: Az új előzetesben már megismerhettük az egyedi stílusát ennek a hamarosan megjelenő lövöldözős játéknak. A Morphies Law konzolexkluzívként jelenik meg Nintendo Switch-re télen.
  • Sausage Sports Club a Luckshot Games-től: Akik fizikán alapuló sportjátékot kerestek, ami valóságshow-ban versengő, hajlékony nyakú, cuki állatokról szól, most örülhetnek. A Sausage Sports Clubban sokféle játékmód, arénák és játszható karakterek vannak. Ráadásul akár nyolc játékossal is játszható**! A többszemélyes játék először Nintendo Switch-re jelenik meg idén ősszel.
  • Light Fingers a Numizmatic-tól: 1-4 játékos állítgat egy mágikus fogaskeréktáblát ebben a forduló alapú többszemélyes játékban, ahol valósidejű kihívásokkal, ördögi szabotázslehetőségekkel és természetesen rengeteg zsákmánnyal találkozhatnak. A menet közben generált pályákkal soha nem játsszák ugyanazt a játékot kétszer. A Light Fingers télen jelenik meg a Nintendo Switch-re.
  • Nine Parchments a Frozenbyte-tól: Mindenki hallott már verekedős játékokról, de ki hallott már robbantgatós játékokról? Ebben a helyi vagy online* co-op játékban akár négy játékos küzdhet együtt furcsa szörnyek és hatalmas főellenségek ellen, mialatt folyamatosan változó varázslatarzenáljukat használják. A Nine Parchments télen jelenik meg Nintendo Switch-re.