2017 HÁTRALEVŐ RÉSZE NAGYSZERŰ JÁTÉKOKAT TARTOGAT A NINTENDO 3DS RENDSZERCSALÁD TAGJAIRA

Az E3 konferenciát magunk mögött hagyván a Nintendo már előre tekint, az év további részében, illetve 2018 elején a  Nintendo 3DS rendszercsalád tagjaira megjelenő nagyszerű játékokra, melyek között találkozhatunk majd a Nintendo legnépszerűbb és legrégebb óta futó franchise-ainak új darabjaival is, mint például a Metroid: Samus Returns, a Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions, a Pokémon Ultra Sun, Pokémon Ultra Moon, vagy a Hey! PIKMIN.

 

A közeljövőben várható megjelenések közül:

 

  • Metroid: Samus Returns: Az 1992-es Game Boy-játék, a Metroid II: Return of Samus modern feldolgozásában, a Nintendo 3DS-re megjelenő Metroid: Samus Returns-ben a kincsvadász Samus Aran továbbfejlesztett fegyverarzenállal, képességekkel, mozdulatokkal és egy átalakított térképpel gazdagodik. A játék szeptember 15-én jelenik meg két új Metroid-amiibo-val egyszerre: a Samus Aran és Metroid figurákkal. Amíg a készlet tart, a játékosok megvásárolhatják a játékot Legacy Edition csomagban is, amiben a játék fizikai verziója mellett helyet kapott egy letöltőkód a Metroid II: Return of Samus-hoz Nintendo 3DS-re, egy régi stílusú SteelBook®, a Samus Archive zenei válogatás CD, 25 felvétellel a különböző Metroid-játékok aláfestő zenéiből, egy arany „S” kitűző, egy Morph Ball 3D kulcstartó és egy 40 oldalas művészeti album is.
    LEGACY_EDITION_MOCK_UP_EN
  • Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions: A legelső Mario & Luigi játékot is újra feldolgozza a Nintendo, ahol modern látványvilággal, érintőképernyős vezérléssel és hasznos új funkciókkal találkozhatnak a játékosok. Egy új melléktörténet is bekerült a játékba: a Minion Quest: The Search for Bowser, amiben Bowser’s ismerős csatlósai szerepelnek. A Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions október 6-án jelenik meg. Két új amiibo-figura is kapható lesz ettől a naptól kezdve: Goomba és Koopa Troopa.

     

  • Pokémon Ultra Sun & Pokémon Ultra Moon: Új történetrészletekkel, új Pokémonokkal és továbbfejlesztett funkciókkal jelenik meg a Pokémon Ultra Sun és Pokémon Ultra Moon, amikkel egy új kaland részesei lehetünk a trópusi Alola régióban. A játékok november 17-én jelennek meg.
  • Ever Oasis: Ez a gyönyörű és misztikus RPG-kalandjáték Koichi Ishii-től, a Mana sorozat alkotójától, június 23-án jelenik meg. A sivatag felfedezése és kihívásokkal teli dungeonök leigázása mellett a játékosok saját kis oázisukat is építgethetik. A Nintendo eShop-ba ellátogatva már most kipróbálható az Ever Oasis egy demóverzió letöltésével*. Az Ever Oasis bemutatkozó trailer megtekintéséhez pedig látogassanak el a Nintendo YouTube-csatornájára.
  • Hey! PIKMIN: Ebben az új stílusú Pikmin-játékban a játékosoknak különféle Pikmineket kell dobálniuk az érintőképernyő használatával, aminek segítségével fejtörőket oldhatnak meg, akadályokat küzdhetnek le, és ellenfeleken kerekedhetnek felül az oldalirányba haladó pályákon. A Hey! PIKMIN kizárólag a Nintendo 3DS rendszercsalád konzoljaira jelenik meg július 28-án, ugyanazon a napon, mint a New Nintendo 2DS XL system és a Pikmin amiibo figura (mindkettő külön vásárolható). Egy játszható demó már most is letölthető a Nintendo eShop-ból*. A Hey! PIKMIN demó trailer megtekintéséhez látogassanak a YouTube-csatornánkra.
    NVL_AP_char01_2_R_ad
  • Miitopia: Figyelem, minden Tomodachi! Egy sötét nagyúr elrabolja az arcokat Miitopia lakosaitól, és rátok, bátor játékosokra vár a feladat, hogy visszaszerezzétek azokat a július 28-án megjelenő játékban. Ugyanezen a napon jelenik meg a New Nintendo 2DS XL is Európában.
  • Monster Hunter Stories: Készülj egy feledhetetlen, a Monster Hunter széria története során is egyedülálló RPG-kalandra. A Monster Hunter Stories-ban Riderként szörnyeket kell megszelídítened, fejlesztened képességeiket és kombinálni azokat. A játékosok repülhetnek, úszhatnak, betörhetnek a térkép felfedezetlen tájaira, tojásokat találhatnak és kelthetnek ki, és intenzív, fordulóalapú csatákban vehetnek részt akár öt tagból álló szörnycsapatukkal. A Monster Hunter Stories szeptember 8-án jelenik meg.
  • Etrian Odyssey V: Beyond the Myth: Magunk alakíthatjuk csapatunkat és fedezhetjük fel az Yggdrasil fa ismeretlen labirintusát. Az Etrian Odyssey V: Beyond the Myth lényege, hogy magunk választhatjuk meg, hogyan bontakozik ki kalandjaink története. A kedvelt RPG-sorozat ötödik részében is epikus fordulóalapú ütközetekkel, kalandos felfedezésekkel és gyönyörű képi világgal találkozhatnak a rajongók. Az Etrian Odyssey V: Beyond the Myth ősszel jelenik meg.
  • Radiant Historia: Perfect Chronology: Az eredeti, Nintendo DS-en megjelent Radiant Historia egy népszerű RPG-klasszikus. Ebben a kibővített verzióban a játékosok új történettartalommal, továbbfejlesztett játékfunkciókkal és felújított megjelenéssel találkozhatnak. A Radiant Historia: Perfect Chronology 2018 elején jelenik meg.
  • Shin Megami Tensei: Strange Journey Redux: A Shin Megami Tensei: Strange Journey Nintendo 3DS-re való visszatérésékor új történetelemekre, további befejezésekre, új, felfedezendő dungeonökre és számos szórakoztató meglepetésre számíthatunk. Az RPG-alapmű továbbfejlesztett verziója 2018 első hónapjaiban jelenik meg Nintendo 3DS-re.
  • Dr Kawashima’s Devilish Brain Training: Can you stay focused?: Készítsd az agyadat az edzésekre, melyek során kihívást jelentő gyakorlatokat kell megoldanod, melyek elsősorban a koncentrációs képességeidet teszik próbára, és rövidtávú memóriádat fejlesztik. Tedd próbára képességeidet nyolc Devilish Training gyakorlattal, amik a határaidat feszegetik, vagy mérd össze képességeidet barátaid vagy családtagjaidéival. A játék július 28-án jelenik meg.