JOKER A PERSONA 5-BÓL CSATLAKOZIK A HARCOKHOZ A SUPER SMASH BROS. ULTIMATE-BEN ÁPRILIS 18-ÁN

A ma bemutatott videójában a Nintendo lerántotta a leplet legújabb játszható harcosáról, Jokerről a Persona 5-ból, az új Mementos pályáról és több Persona sorozathoz tartozó zenei aláfestésről, amik mind április 18-án érkeznek a Super Smash Bros. Ultimate Nintendo Switch-játékba mindazok számára, akik rendelkeznek Super Smash Bros. Ultimate: Fighters Pass-szel vagy megvásárolják a Challenger Pack 1: Joker*-t. Ráadásul a videóban amellett, hogy Jokert akció közben láthattuk, megtudhattuk azt is, hogy április 18-án érkezik az ingyenes Version 3.0-ás frissítés a Super Smash Bros. Ultimate-hez, amiben bemutatkozik az új pályaépítő funkció, videószerkesztő eszközök, valamint a Smash World szolgáltatás a Nintendo Switch Online okostelefon-applikációhoz**. A videó teljes terjedelmében megtekinthető a Nintendo hivatalos YouTube csatornáján.

Április 18-án az ingyenes Version 3.0-ás frissítés letöltése után többek között a következő funkciók lesznek elérhetőek a Super Smash Bros. Ultimate játékban:

 

  • Pályaépítő: Azok a játékosok, akiknek nagy ötleteik vannak egy személyre szabott Super Smash Bros. Ultimate játékot illetően, most szabadjára engedhetik kreativitásukat az új pályaépítő módnak hála. A játékbeli eszközök használatával hozzáadhatnak mozgó platformokat, pörgő csapdákat és még sok egyéb egyedi elemet saját pályájukhoz. Kézikonzol módban való használat esetén még kezükkel is rajzolhatnak az érintőképernyőre, és első valamint hátsó réteg alkalmazásával tovább díszíthetik megálmodott helyszínüket. Az egyedileg készített pályák a Pálya kiválasztása képernyőn egy új lapon kapnak helyet, és megoszthatóak lesznek az új Smash World szolgáltatáson keresztül a Nintendo Switch Online okostelefon-applikációban**.

StageEdit_fill_Eng

 

  • Videószerkesztés: a Super Smash Bros. Ultimate videótartalmait, amiket a Nintendo Switch konzolon tároltunk, mostantól összerendezhetjük egy látványos idővonal-prezentációba. A videókhoz ráadásul feliratokat és hangeffekteket adhatunk, és exportálhatjuk azokat, hogy megosszuk a világgal az új Smash World szolgáltatáson keresztül a Nintendo Switch Online okostelefon-applikációban**.

 

  • Smash World: A játékosok megosztott videókat tekinthetnek meg, és a pályaépítővel készített pályákat tölthetnek le Super Smash Bros. Ultimate játékukhoz a Smash Worldön keresztül, a Nintendo Switch Online app új szolgáltatásában. A Smash Worldben ajánlott videókkal találkozhatunk, és a mások által közzétett pályák között válogathatunk, így még több lehetőségünk lesz arra, hogy megosszuk a Super Smash Bros. Ultimate élményt barátainkkal**.

 

A Challenger Pack 1: Joker, ami tartalmazza Jokert, a Mementos pályát és a Persona sorozat aláfestő zenéit megvásárolható -ért, de a játékosok javasolt fogyasztói áron vehetnek Fighters Pass-t is, amivel Jokerhez és a négy következő csomaghoz is a megjelenésük pillanatában hozzáférést szereznek. Minden tartalom, ami a Super Smash Bros. Ultimate 3.0-ás verziófrissítésében szerepel, ingyenesen elérhető.

JspecialS_2 j_C_190312 Jfinal_3

További, a Fighters Pass-szel és a DLC tartalmakkal kapcsolatos információkért látogassanak el a Super Smash Bros. Ultimate weboldalra.

.

 

Megjegyzések
*A játék teljes verziója szükséges a DLC tartalmak használatához. Külön vásárolható.

**Bizonyos funkciók használatához Nintendo Switch Online tagság szükséges. Nintendo Switch Online tagság (külön vásárolható) és Nintendo Fiók szükséges az online játékhoz. Nem minden országban elérhető. Az online funkciók használatához internetkapcsolat szükséges. Szerződési feltételek érvényesek. További információk a nintendo.co.uk/switchonline webhelyen.