OLDJ MEG FEJTÖRŐKET ÉS VEREKEDD ÁT MAGAD A PÁLYÁKON KÉT BARÁTOD OLDALÁN A THE LEGEND OF ZELDA: TRI FORCE HEROES KERETÉBEN

Alig három hét múlva barátaiddal legendás triót alkotva veszélyes pályákat barangolhattok be és félelmetes főellenfeleket győzhettek le együtt az október 23-án Nintendo 3DS készülékekre megjelenő The Legend of Zelda: Tri Force Heroes keretében. A kritikusok által elismert The Legend of Zelda: A Link Between Worlds felső nézetes megjelenésével készüljetek fel az ötletes feladványok megoldására csapatként és szerezzetek különleges képességeket Link különböző kosztümökbe öltöztetésével, amik még izgalmasabbá teszik kalandjaitokat.

Hytopia Királyságban a divatmániás birodalomban, ahol minden a külső és ünnepelt az elegancia, egy gonosz boszorkány rejtélyes átokkal sújtja Styla Hercegnőt, ami nagy felfordulást okoz. A városlakók a legendás trió, avagy a “Totem Hősök” visszatérésére várnak Tuft Király pedig különleges jutalmat kínál annak, aki megszűnteti az átkot, vagyis elkalandozik Drablandsre, levadássza a boszorkányt és visszaállítja a békét ezen a divatos vidéken.

A lokális és internetes* többjátékos módban két hasonlóan hősies barátoddal összeállva oldhattok meg közösen feladványokat lávában úszó és fagyos barlangokban. Az internetes játék során ráadásul akár a barát listádon nem szerepő ismeretlen hősökkel is együtt kalandozhatsz. Kizárólag csapatmunkával juthattok túl a rátok leselkedő veszélyeken, a pályákat mesterien teljesítő játékosokra pedig plusz kihívások várnak még értékesebb díjakért. A játék során különböző hangulatjelekkel kommunikálhatsz barátaiddal és küldhetsz instrukciókat nekik ellenfelek legyőzésére vagy akár a Totem alakzat felvételére, ami a játék új mechanizmusa, melynek segítségével a három Link egymás fejére állva eddig elérhetetlennek hitt helyekre juthat el.

Egyedül is szembeszállhatsz a Drablands veszedelmeivel egy pár “doppel” névre hallgató Link replika figura kíséretében, amik kérdés nélkül követik a parancsaidat és kedved szerint váltogathatsz köztük. A Download Play funkciónak köszönhetően bármikor összeállhatsz más Nintendo 3DS tulajdonosokkal még akkor is, ha nem rendelkeznek a játékkal.

Hytopia divatorientált világához igazodva a játék során összegyűjthető alapanyagokból stílusos kosztümöket rendelhetsz Madame Couture boltjában Linknek, melyek mindegyike különleges képességekkel ruházza fel. A The Legend of Zelda sorozat rajongói biztos felismernek majd néhány darabot, mint a “Goron Garb” kosztüm, melyben gond nélkül közlekedhetnek a lávában vagy a “Zora Costume” ruha, amivel gyorsabban úszhatnak, de a 36 összegyűjthető kosztüm garantáltan más élményt nyújt minden alkalommal a 32 pálya teljesítése során.

Végül, de nem utolsó sorban örökítsd meg a csapatos kalandozást és eredményeidet a Miiverse Galériát kezelő Photo Bro karaktertől szerzett fényképezőgéppel, miközben bebarangolod Drablands vad tájait. A képek Miiversen való közzététele mellett különleges Miiverse pecséteket is szerezhetsz a játékbeli kosztümök feloldásával, amikkel kiegészítheted kézzel rajzolt alkotásaidat.

Állítsd össze a leghősiesebb csapatot két barátoddal és oldjatok meg együtt fejtörőket Hytopia megmentőjeként a The Legend of Zelda: Tri Force Heroes keretében október 23-án Nintendo 3DS készülékeken. A játék nyújtotta lehetőségeket bemutató új előzetesből mindent megtudhattok:

*Szélessávú internetkapcsolatot igényel.