FB
Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia Birodalmak csapnak össze hadakozó istenségek miatt

Birodalmak csapnak össze hadakozó istenségek miatt

Egy rivális istenségek által megosztott kontinensen katonák légióit kell taktikai ütközetek során végigvezetnünk –a legendás RPG átdolgozott kiadása lerohanja a nyugati világot is!

Ismerd meg Alm és Celica összefonódó történetét, szállj szembe az ellenségekkel, győzz le szörnyeket és fedezz fel 3D dungeonöket. Képességeid egyre fejlődnek majd, mialatt elsajátítod a hagyományos és modern Fire Emblem™ játékélmény ötvözetének minden csínját-bínját.

Valentiában háború dúl a régi Fire Emblem™ játékok hagyományainak megfelelő keretek közt - amikor a harc szabályai még egyszerűbbek voltak -, de a kihívás ezúttal minden eddiginél komolyabb. A háború megfékezéséhez és a kontinens egyesítéséhez az egyedi képességekkel rendelkező katonákból álló seregek szükségleteit kell kiegyensúlyoznod. Játssz az ikonikus Fire Emblem kasztokkal, mint a Mágus, Lovag vagy az Íjász, mialatt stratégiai képességeiddel győzedelmeskedsz a mezőalapú ütközetek során. Amikor a térképen egy dungeonba botlasz, fedezd fel annak minden zegzugát egy akció-kalandjáték stílusában. Sosem tudhatod, milyen titkok rejtőzhetnek a felszín alatt.

A játék jellemzői:

 • Modern és hagyományos Fire Emblem játékstílus stratégiai ötvözete, amelyben karakterek végleg meghalhatnak.
 • Fedezz fel új 3D-s dungeonöket akció-kalandjáték stílusban.
 • Teljesen szinkronizált jelenetek és párbeszédek teremtik meg az érdekfeszítő történetet veszteségekről és győzelmekről.
 • A Famicom klasszikus, a Fire Emblem Gaiden újradolgozott verziója, amelyet Nyugaton eddig még nem jelentettek meg.
 • Tanuld meg az ikonikus kasztok használatát; mint például a nehéz páncélzatú Paladinok, a repülő Pegasus Knight-ok, az íjász Archerek stb.

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia Limited Edition csomag

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia Limited Edition csomag

A játék mellett a csomag az alábbiakat tartalmazza:

 • Valentia művészeti album
 • Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia zenei CD
 • Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia kitűzőkészlet

Elérhető május 19-étől.

Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia Limited Edition csomag

Ismerd meg az összefonódó történeteket

Alm

Alm, akit lovag nagyapja nevelt fel, egy kis faluban, és Celica közeli gyerekkori barátok. Azóta a felnőtt Alm viszont már hosszú utat tett meg, és a Rigel Birodalom betörő csapataival szembeszálló ellenállás egyik vezéralakjává vált. Szilárdan elhatározta, hogy a hazáját minden áron megvédi.

Alm
Celica

Celica múltját sok titok övezi. Alm gyerekkori barátja, Celica, Mila tempomába utazik, hogy véget vethessen a földrészen dúló háborúnak, mielőtt még több vért ontanának ki.

Celica

Letölthető tartalom a játékhoz

amiibo amiibo

Elérhető május 19-étől.

Olvasd be a figurákat különleges, játékon belüli extrákért.

 • Mindkét figura elérhetővé tesz egy speciális dungeont, amiben főellenségekkel küzdhetünk meg, és tárgyakra tehetünk szert.
 • Alm és Celica aktuális erejét regisztrálhatjuk a karakterüknek megfelelő amiibo figurán.
 • Harc közben Alm vagy Celica életereje egy részének feláldozásával megidézhetünk egy, a gép által vezérelt fantomhőst, aki szövetségesünkként harcol egyetlen kör erejéig.
amiibo
amiibo
amiibo

További amiibo extrák:

A Super Smash Bros sorozatban kiadott Fire Emblem amiibo karakterek szintén használhatóak fantomhősök megidézésére csata közben.

Más amiibo figurák egy-egy szörnyt idéznek meg szövetségesünkkért egyetlen körre.

Marth™

Marth™

Ike™

Ike™

Robin™

Robin™

Roy™

Roy™

Lucina™

Lucina™

Szinteződj DLC-vel

amiibo

Éptísd fel a seregedet megvásárolható letöltő tartalmakkal. Néhány csomag segít tárgyakat, tapasztali pontokat vagy játékbeli pénzt gyűjteni, míg más csomagok extra történetek és új karakterek adnak a játékhoz.

Május 19-től megvásárolhatóak a különböző pályák akár az online boltban, akár a boltokban vásárolható letöltőkódok segítségével. Továbbá Mila, az istennő is ingyenes DLC-t ad neked a kalandorok különleges ajándékaként. Ne felejts el kapcsolódni az internetre és letölteni, amíg lehet!

Csomag:

 • Fledgling Warriors
 • Undaunted Heroes
 • Lost Altars
 • Rise of the Deliverance
 • Cipher Companions
 • ...
amiibo
Szinteződj DLC-vel

Képek

Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot
Screenshot

Más játékok a sorozat Fire Emblem

Fire Emblem Awakening

Fire Emblem Awakening

A történet elején te és az Iris Királyság jelenlegi hercege – Chrom (aki teljesen egyforma szimbólumot visel a testén mint te) találkoztok. A két szimbólum közeli találkozása olyan erőt fejt ki, hogy felébreszti a mély álomból a két sárkányt, akik mérgükben le akarják rombolni az egész kontinenst. És ez csak a kezdete a problémáknak.

Fire Emblem Fates: Birthright

Fire Emblem Fates: Birthright

Két királyság a háború szélén áll. A Hoshido klán örököseként, akit a Nohr család nevelt fel, két oldal között őrlődsz. Melyiket fogod választani? A Conquest utat járva a rosszul kormányzott Nohr királyságot kell heves csaták árán belülről megreformálnod.

Fire Emblem Fates: Conquest

Fire Emblem Fates: Conquest

Két királyság a háború szélén áll. A Hoshido klán örököseként, akit a Nohr család nevelt fel, két oldal között őrlődsz. Melyiket fogod választani? A Birthright utat választva a Nohr birodalom királyával kell megküzdened egy idegenekkel teli család oldalán.

A Fire Emblem Heroes világa

Egy világ, két királyság: Az Embla Birodalom, ami világuralomra szeretne törni, és az Askr Királyság, ami az útjában áll.

Idézőként különleges képességünk segítségével legendás hősöket hívhatunk a játékba különböző Fire Emblem világokból. Csatlakozz a Hősök Rendjéhez, hogy megmentsd Askr királyságát a pusztulástól, és szembenézz egy soha véget nem érő kihívással.

Elérhető eszközök:

iOS Appstore Google Play

Hol kapható?

KonzolokSzervize.hu
KonzolStudio.hu
KonzolVilág.hu
VideoJátékBolt.hu
PlatinumShop.hu

Copyright © 2017 - 2019 CQE.HU - Nintendo szoftverek és konzolok, IT termékek és játékok forgalmazója.
Minden jog fenntartva.